Uppsala Konsert & Kongress 753 75 Uppsala | info@ukk.se | 018-727 90 00 English

Konferensmenyer

Maten är viktig för lyckade möten

Uppsala Konsert & Kongress erbjuder ett brett utbud av konferensmenyer - för frukostmöten, dagkonferenser, mässor, mingel och festliga middagar.

Möjligheterna är stora att skapa lösningar efter dina behov och serveringen kan ske i alla lokaler i anläggningen. Vår ambition är att maten, drycken och servicen ska rama in dina upplevelser i huset och stärka helhetsintrycket för alla gäster.

Konferenslunch

Lunchen tillagas av säsongens råvaror som så långt som möjligt är närproducerade och ekologiska. Vi använder också en mindre andel kött och ökar andelen vegetabilier. 

Meny konferenslunch/Menu conference lunch aug-sep (pdf) 
Menu konferenslunch/Menu conference lunch okt-feb (pdf)  

Meny dagkonferenspaket/Conference Day Package aug-sep (pdf)
Meny dagkonferenspaket/Conference Day Package okt-feb (pdf)         

Middag och fest

Middagsmenyerna inspireras av säsongen där råvaran får komma till sin rätt. Serveras i våra flexibla lokaler, där du lätt kan sätta din egen prägel - fest, bankett, samling, trivsel. Sittande sällskap från 40 upp till 1000 personer (850 personer samtidigt i Sal D). Kombinera en, två- eller trerätters festmiddag som du kan inleda med fördrink i skybar med vy över Uppsala.  

Middagsmeny/Dinner menu aug-sep (pdf) 
Middagsmeny/Dinner menu okt-feb (pdf) 

Festmeny/Banqueting menu aug-sep (pdf) 
Festmeny/Banqueting menu okt-feb (pdf)

Mingel

Enkelt att planera och genomföra minglet samtidigt som det får en exklusiv prägel. Mingeltallriken kompletteras med matiga tillbehör från en buffé. Välj bland de olika temamenyerna med olika innehåll. 

Mingelmeny/Mingle menu (pdf)
Mingelmeny okt-feb (pdf)  
Delikatesstallrik/Plated delicacies (pdf)
Lunchtallrik/Lunch plate aug-sep (pdf) 
Lunchtallrik/Lunch plate okt-feb (pdf)   

Julens menyer 2017

Julbuffé med kalla och varma rätter (pdf)
Julmeny med förrätt, bordsbuffé och dessert (pdf)

Frukostmöte

Tidigt, effektivt och trevligt! Upptäck fördelarna med frukostmöten. Till de tidiga mötena dukar vi upp en härlig frukost och har lokalkapacitet för olika stora sällskap. 

Frukostmeny/Breakfast menu (pdf)  

Smått och gott

Något lätt och lagom före, under eller efter mötet. Serveras i eller i anslutning till den lokal ni har mötet i eller varför inte i vår skybar.

Meny smått och gott (pdf)  
Menu This and That (pdf)  

Grab and go

En grab and go-meny finns för er som vill ha något enkelt att ta med eller ha till hands under mässan eller utställningen. 

Grab and go (pdf)   

Dryckesmeny för konferensen

På menyn finns lättdrycker, öl och vin. Ta hjälp av vår sommelier för att skapa ett perfekt anpassat dryckespaket till den mat ni har valt.

Dryckesmeny (pdf)