Uppsala Konsert & Kongress 753 75 Uppsala | info@ukk.se | 018-727 90 00 English

Var inte rädda - Standupshow med Henrik Schyffert

Henrik Schyffert tillbaka med ny enmansföreställning

10 år efter den kritikerrosade publiksuccén ”The 90’s – ett försvarstal” står Henrik Schyffert ensam på scenen igen. I den nya standup-showen ”Var inte rädda” gör han upp med sina egna brister och rädslor i ett Sverige där oron ökar. Extraföreställning på grund av publiktrycket!

Lördag 30 september 2017
19.30 - 21.00
Stora salen


Lägg till i kalender

Längd

Cirka 90 minuter, ingen paus

Biljettpris
425 kronor inkl serviceavgift

Arrangör
CS Nöje

I en tid när allt fler gräver ner sig i skyttegravar och desperat håller fast vid sina åsikter, vill Henrik Schyffert bryta dödläget genom att åtminstone försöka rannsaka sig själv.

– Var tionde år måste jag stanna upp och tänka: Vad håller jag på med egentligen? Lever jag som jag lär? Stämmer min karta överens med verkligheten? Det gör lite ont att vara ärlig mot sig själv, att ställa sig på vågen istället för att dra in magen. Men det kan förhoppningsvis vara roligt att titta på, säger han.

I fem år stod Henrik Schyffert och Fredrik Lindström på landets största scener tillsammans. Föreställningarna ”Ljust & Fräscht” och ”Ägd” sågs av uppemot 400 000 personer – sedan dess har Henrik Schyffert bytt de stora scenerna mot små standup-klubbar för att utmana sig själv som komiker. Nu återvänder han med sin nya enmansföreställning ”Var inte rädda”.

Lördag 30 september 2017
19.30 - 21.00
Stora salen


Lägg till i kalender

Ange e-postadressAnge e-postadress för att lägga in händelsen i kalendern

Längd

Cirka 90 minuter, ingen paus

Biljettpris
425 kronor inkl serviceavgift

Arrangör
CS Nöje