Uppsala Konsert & Kongress 753 75 Uppsala | info@ukk.se | 018-727 90 00 English

Weeping Willows

Christmas Time Has Come

En blandning av låtar från alla album men givetvis tonvikt vid Christmas Time Has Come och lite nytt julmaterial.

Torsdag 21 december 2017
19.30
Stora salen


Lägg till i kalender

Åldersgräns
13 år

Biljettpris
630 kronor inkl serviceavgift

Arrangör
Welcome Concerts och Blixten & Co 

I slutet av november är det dags för ett kärt återseende av Weeping Willows då de beger dig ut på julturné igen. Just nu befinner sig bandet i studion där de spelar in några nya jullåtar.

- Förra året pausade vi från våra omåttligt populära julturnéer. Sist vi var ute på julturné var det slutsålt. I år känner vi att vi har spelat ovanligt lite så det är på tiden att vi reser land och rike runt igen. Det blir en blandning av låtar från alla våra skivor men givetvis tonvikt vid Christmas Time Has Come, och kanske lite nya jullåtar..., hälsar Weeping Willows.

Historien om Weeping Willows börjar redan 1994 då bandet bildades, men den första officiella singeln med namnet Broken Promise Land kom först sommaren 1997. Några månader senare släpptes debutalbumet med samma namn, som blev en svensk popklassiker och har släppts i flera olika versioner och utgåvor sedan dess. I våras firades 20-jubileet med tre jubileumskonserter i Ericsson Globe tillsammans med Gävle Symfoniorkester under ledning av Christoffer Nobin. Under sommaren har bandet spelat på väl utvalda platser i Sverige.

Torsdag 21 december 2017
19.30
Stora salen


Lägg till i kalender

Ange e-postadressAnge e-postadress för att lägga in händelsen i kalendern

Åldersgräns
13 år

Biljettpris
630 kronor inkl serviceavgift

Arrangör
Welcome Concerts och Blixten & Co