Uppsala Konsert & Kongress 753 75 Uppsala | info@ukk.se | 018-727 90 00 English

Uppsala Konsert & Kongress söker extrapersonal

Foajé i Uppsala Konsert & Kongress

Uppsala Konsert & Kongress söker garderobiär och/eller värd

Nu söker vi dig som vill jobba extra hos oss som garderobiär och/eller värd. I vår garderob hänger vi in tusentals jackor och väskor under året. Och våra värdar tar hand om publik på konserter, shower, dansföreställningar, ja på alla större evenemang som äger rum på våra scener. Båda funktionerna är viktiga för att våra gäster ska trivas, känna sig trygga och välkomna.

Vi söker dig som vill jobba extra. Kanske är du student och vill dryga ut studentkassan? Eller så är du bara nyfiken och intresserad av allt som har med service, kultur och möten att göra! För att passa i rollen behöver du vara positiv, flexibel och prestigelös. Du är stresstålig, glad och utåtriktad, och fixar att hålla gästens upplevelse i fokus även när tempot är högt.

Förutom att vara viktiga delar av vårt kundmottagande är du också delaktig i vårt säkerhetsarbete och kommer utbildas i hjärt- och lungräddning, brandsäkerhet och krishantering.

Vi kräver ingen tidigare erfarenhet, rätt person och egenskaper är det viktigaste. Så är du en kvicktänkt, trevlig prick som gillar att ta hand om gäster – hör av dig till oss! Ett roligt gäng och en verksamhet i ständig rörelse väntar på dig.

Arbetstid

Dagar, kvällar och helger

Lön

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Skicka intresseanmälan med CV och personligt brev till Carola Örnås, carola.ornas@ukk.se, senast 2 juni 2017.