Uppsala Konsert & Kongress 753 75 Uppsala | info@ukk.se | 018-727 90 00 English

Uppsala Konsert & Kongress söker kock

Servering Uppsala Konsert & Kongress restaurang

Kock - fast anställning

Uppsala Konsert & Kongress söker en kock på heltid med tillträde snarast

Vi söker dig som vill arbeta i en sammansvetsad arbetsgrupp och sträva efter att göra våra gäster nöjda.

Uppsala Konsert & Kongress är en av Sveriges modernaste anläggningar för konserter, kongresser och konferenser. Maten är en viktig del i utbudet och inriktningen varierar beroende på evenemangets art, där det gemensamma är att matlagningen håller hög kvalitet och är klimatsmart. Uppsala Konsert & Kongress restaurang är KRAV- och Svanen-certifierad.

UKK:s restaurangdel i Sal D har cirka 100 platser för dagens lunch, smörgåsar och bakverk. Under årets varma dagar är uteserveringen öppen med runt 100 platser. I Sal D arrangerar vi också bufféer, stora banketter, konferensluncher och event. Kapacitet finns för 100-850 sittande gäster och vid mingel 1200 gäster. Vi kan också ha matservering, bufféer och mingel på övriga plan i huset för runt 150-800 gäster.

Kvalifikationer

Du har dokumenterad erfarenhet av köksarbete och goda kunskaper om råvaror. Du har ett genuint intresse för mat och service och har förmågan att vara flexibel. Du ska kunna arbeta både självständigt och i team. Du ska klara av samtliga i ett kök förekommande arbetsuppgifter som planering, beredning och tillagning av kalla och varma rätter och arbeta såväl i det kalla som i det varma köket.

Alla som arbetar i köket ansvarar för att produkterna som serveras håller den höga kvalitet som gästerna har blivit lovade, att restaurangen lever upp till Svanenkrav och KRAV-certifiering och att vi tillsammans strävar mot ett ”grönare kök”.

Arbetsbeskrivning

Arbetet utförs dag, kvällar och helger, allt efter verksamhetens behov. Du deltar i matlagning av dagens lunch, affärslunch, buffé, à la carte i viss mån, konferensluncher-och middagar, mingel och festmåltider. I arbetet ingår viss menyplanering och arbetsplanering. Egenkontroll, städ- och hygienregler efterföljs självklart på rutin.

Tjänsten

Tillsvidareanställning på heltid, tillsätts snarast.

Ansökan

Mejla cv och ett personligt brev till carola.ornas@ukk.se, 018-727 90 94 - rekrytering och intervjuer sker löpande.