Uppsala Konsert & Kongress 753 75 Uppsala | info@ukk.se | 018-727 90 00 English

Uppsala Konsert & Kongress söker redovisningsansvarig

Uppsala Konsert & Kongress, foto Bo Gyllander

UKK söker redovisningsgeni

Som redovisningsansvarig hos oss på UKK har du det övergripande ansvaret för vår ekonomi. Du arbetar med allt från löpande redovisning, prognoser, period- och årsbokslut till årsredovisning och budgetarbete. I rollen ingår såväl rutinmässiga uppgifter som utvecklingsarbete, analyser och controllerfunktioner.

Utvecklingsinriktad, ansvarstagande, ordningsam, modig och prestigelös. Är det du? Då är du ekonomen för oss. Varmt välkommen med din ansökan!

UKKsmart

På UKK arbetar vi UKKsmart, ett värdegrundsbaserat arbetssätt som vi formulerat tillsammans. UKKsmart är att söka de mest kreativa lösningarna, att uppskatta innovation, att arbeta med ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet. Vi bevakar ständigt utveckling, trender och tendenser inom våra verksamhetsområden. Vi värdesätter samarbete och uppmuntrar bra initiativ, egna och andras. Vi tror på den empatiska organisationen och arbetar tillsammans för helhetens bästa. Vi engagerar oss i att utveckla vår närmiljö, vårt Uppsala.

Vem söker vi?

Du har en högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi och redovisning, och flera års relevant erfarenhet inom området. Du har intresse och kunskaper kring controllerfunktioner, budgetarbete, analyser och utvecklingsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i offentlig verksamhet.

För att trivas hos oss är det viktigt att du uppskattar utveckling, att du ständigt söker och driver förbättringar när det gäller rutiner och arbetsverktyg. Du är föredragande i ekonomiska frågor i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Vår långsiktiga strävan är att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen.

Sista ansökningsdag är den 2 april 2017, urval pågår löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid frågor kontakta gärna Charlotta Ezitis Holmström, 070-8888 816 eller Isabell Bengtsson 070-339 62 80. Ansökan sker via dfindfinance.se.

Företagsbeskrivning

Uppsala Konsert & Kongress har sedan invigningen 2007 etablerat sig som en av nordens mest omtalade, uppskattade och framgångsrika mötesplatser. UKK är ett levande allkonsthus, beläget mitt i en snabbt växande storstad där kreativitet, kultur, forskning och företagande frodas. Vår ledstjärna är att med ett utbud som präglas av mångfald, angelägenhet och hög kvalitet, välkomna alla.

UKK är inne i en expansiv fas. Verksamheten växer, fler evenemang tar plats på scenerna och antalet stora möten och internationella kongresser ökar stadigt. Under 2016 steg antalet besökare med 55 000 till total 535 000. Vi jobbar kostnads- och resurseffektivt, flexibelt och transparent i en organisation som drivs av kreativa idéer, smarta lösningar och stort engagemang.

38 minuter från Stockholm Central. 18 minuter från Arlanda. 1 minut från Uppsala Resecentrum.

#uppsalakonsertkongress