Uppsala Konsert & Kongress 753 75 Uppsala | info@ukk.se | 018-727 90 00 English

Veckans luncher

Måndag 27 mars-lördag 1 april

Soppa och salladsbuffé, måndag-fredag

Pumpasoppa med chili och ingefära, 95 kr

Veckans fisk, måndag-fredag

Mjölstekt lubb med vitvinsås, bakade gulbetor, kokt potatis och kapris, 120 kr

Veckans gröna och veckans kött

Måndag 
Bakad kycklingfilé med rostade rotsaker, syrad purjolök och mandelsås, 120 kr

Böngryta Provençale med krutonger, 120 kr

Tisdag
Chiligryta på oxbringa med bröd och rostad potatis, 120 kr

Sötsur purjolök med getost, korinter och örter, 120 kr

Onsdag
Skomakarlåda med mandelpotatispuré, 120 kr

Friterad tofu med sojaglaze, citruskokta grönsaker och örter, 120 kr

Torsdag
Pannbiff med löksky och råstekt potatis, 120 kr

Bönchiligryta med tortillabröd och cheddarost, 120 kr

Fredag 
Rödvinspocherat lammlägg med rostade grönsaker, picklad lök och vitlökskräm, 120 kr

Rotselleribiffar med sallad på betor och smulad getost, 120 kr

Brunch lördag 11.00-15.00

UKK:s goda brunchbuffé med sallader, varmt och kallt, bröd, dessert, dryck och kaffe, 169 kr (barn 0-4 år gratis, barn 5-8 år 64 kr, barn 9-14 år 109 kr)

UKK:s räkmacka på handskalade räkor, hemgjord dillmajonnäs, krispig sallad och kravmärkta ägg på danskt rågbröd, 139 kr

Bagel med kallrökt lax, pepparrotsfärskost, dill och citron, 62 kr

Rågbrödsmacka med lagrad ost från Sju gårdar, kravmärkt paprika, 30 kr

Sötsaksbuffé inkl kaffe/te, 65 kr