Uppsala Konsert & Kongress 753 75 Uppsala | info@ukk.se | 018-727 90 00 English

Veckans luncher

Måndag 20 februari - fredag 24 februari

Soppa och salladsbuffé, måndag – fredag

Grönärtssoppa, 95 kr

Veckans fisk, måndag – fredag

Stekt skreitorsk på rotsaksbädd med krossad potatis, tomatsås milanese och citron, 120 kr

Veckans gröna och veckans kött

Måndag 
Helstekt fläskytterfilé med rosépepparsås och rostade rotsaker med dragonfärskost, 120 kr

Rotsaksgratäng med bakad tomat och stekt svamp, 120 kr

Tisdag
Långkokt kycklinggryta med basmatiris, koriander och tomatsallad, 120 kr

Kikärts- och jordnötsbiffar med stekt spenat, rostad sötpotatis, och yoghurt- och örtdressing, 120 kr

Onsdag
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis, persilja och gräslök, 120 kr

Bakad kålrot med senapskräm, örtsallad och rostad tomatvinägrett, 120 kr

Torsdag
Kalops med kokt potatis och rödbetor, 120 kr

Vegetarisk lasagne på zucchini, brieost, mangold och vitlök med tomat- och rödlökssallad med rosmarin, 120 kr

Fredag 
Timjansbakat kalkonbröst med apelsinsmörsås, salsa verde och klyftade rotsaker, 120 kr

Confiterad svamp med glacerad kålrabbi och gulbetor, örtsallad och kräm på senapsört, 120 kr

Lördag
UKK är abonnerat och brunchen är stängd