Uppsala Konsert & Kongress 753 75 Uppsala | info@ukk.se | 018-727 90 00 English

Veckans luncher

Måndag 29 maj - lördag 3 juni

Soppa och salladsbuffé, måndag-fredag

Jordärtskockssoppa, 95 kr

Veckans fisk, måndag-fredag

Fiskgryta med aioli, kokt potatis och bröd, 120 kr

Veckans gröna och veckans kött

Måndag
Lågtempererad kyckling med smält lök, kycklingbuljong, krispig purjolök och örter, 120 kr

Marinerad stjälkselleri med rotselleripuré, brynt smör, bakad rotselleri och örter, 120 kr

Tisdag
Pannbiff med löksky, stekt potatis, persiljesallad och lingon, 120 kr

Vitkål i tre former med kokt fjolårspotatis och hollandaisesås, 120 kr

Onsdag
Dillkött på kalv med kokt bintjepotatis, stekta bönor och tomat, 120 kr

Bakade och lingonslungade morötter med rädisor, pepparrotskräm och örter, 120 kr

Torsdag
Confiterad lammbog med bakad vitkål, rosmarinsvelouté och helrostade rotsaker, 120 kr

Saltbakade lökar med pistousås, tomat och stekt halloumi, 120 kr

Fredag
Hemrökt oxbringa, koriander- och BBQ-coleslaw med inlagda tomater och parmesanslungad anyapotatis, 120 kr

Brie och tomatlasagne med dragonkräm och örter, 120 kr

Lördag
Stängt på grund av evenemang i restaurangen