Hoppa till huvudinnehållet

Möten mitt i Uppsala

UKK ligger centralt i Uppsala med utmärkta kommunikationer såväl nationellt som internationellt, endast 18 minuter från Arlanda. Här arrangerar du event i lokaler med maximal flexibilitet.

På Uppsala Konsert & Kongress får din konferens eller ditt event ett lyft av ljusa och tillgängliga lokaler, maximal flexibilitet i arrangemangen och tekniskt kunnig personal. Flera olika och vitt skilda typer av evenemang kan äga rum parallellt i huset. Vår egen Svanenmärkta restaurang hittas i entréplan och pausbarer finns i anslutning till alla möteslokaler. Dina idéer sätter gränserna – välkommen att inspireras!Safe to Visit: Safe to Visit är framtaget för företag och anläggningar inom besöksnäringen att kunna hålla öppet och skapa trygga förhållanden för gäster och personal. Logotypen är framtagen för att visa gäster att företaget följer myndigheternas och Visitas riktlinjer för minskad smittspridning. Materialet har tagits fram i dialog med Folkhälsomyndigheten och Hotell- och restaurangfacket. Läs mer om Safe to Visit här.

  • UKKs fasad i närbild

    Möten & event bokning

    Bokning av konferens, kongress, möten, affärslunch och mässor. Telefonen är tillfälligt stängd p.g.a. hög belastning. Skicka ett mail så återkommer vi inom kort!