Hoppa till huvudinnehållet
Dukning i Sal D. Foto: Mehdi Bagherzadeh.

Konferensmenyer

Konferensmenyer

Uppsala Konsert & Kongress erbjuder ett brett utbud av menyer - för frukostmöten, dagkonferenser, mässor, mingel och festliga middagar.

God mat och dryck är ett givet tillbehör till viktiga möten!  Hos oss är maten alltid något alldeles extra. Möjligheterna är stora att skapa lösningar efter dina behov och serveringen kan ske i alla lokaler i anläggningen. Vår ambition är att maten, drycken och servicen ska rama in dina upplevelser i huset och stärka helhetsintrycket för alla gäster.

Julens menyer 2017

Smaker med vintertouch och extra julkänsla serveras när vi närmar oss jultider.
Julbuffé med varma och kalla rätter, lunch (pdf)
Julbuffé med varma och kalla rätter, kväll (pdf)
Julmeny med förrätt, bordsbuffé och dessert (pdf)

Konferenslunch

Lunchen tillagas av säsongens råvaror som så långt som möjligt är närproducerade och ekologiska. Vi använder också en mindre andel kött och ökar andelen vegetabilier. 
Meny konferenslunch/Menu conference lunch (pdf)
Meny dagkonferenspaket/Conference Day Package (pdf)

Middag och fest

Middagsmenyerna inspireras av säsongen där råvaran får komma till sin rätt. Serveras i våra flexibla lokaler, där du lätt kan sätta din egen prägel – fest, bankett, samling, trivsel. Sittande sällskap från 40 upp till 1000 personer (850 personer samtidigt i Sal D). Kombinera en, två- eller trerätters festmiddag som du kan inleda med fördrink i skybar med vy över Uppsala.
Middagsmeny/Dinner menu_(pdf)
Festmeny/Banqueting menu (pdf)

Mingel

Enkelt att planera och genomföra minglet samtidigt som det får en exklusiv prägel. Mingeltallriken kompletteras med matiga tillbehör från en buffé. Välj bland de olika temamenyerna med olika innehåll.
Mingelmeny (pdf)
Delikatesstallrik/Plated delicacies (pdf)
Lunchtallrik/Lunch plate (pdf)

Frukostmöte

Tidigt, effektivt och trevligt! Upptäck fördelarna med frukostmöten. Till de tidiga mötena dukar vi upp en härlig frukost och har lokalkapacitet för olika stora sällskap.
Frukostmeny/Breakfast menu (pdf)

Smått och gott

Något lätt och lagom före, under eller efter mötet. Serveras i eller i anslutning till den lokal ni har mötet i eller varför inte i vår skybar.
Smått och gott-meny

Grab and go

En grab and go-meny finns för er som vill ha något enkelt att ta med eller ha till hands under mässan eller utställningen.
Grab and go_(pdf)

Dryckesmeny för konferensen

På menyn finns lättdrycker, öl och vin. Ta hjälp av vår sommelier för att skapa ett perfekt anpassat dryckespaket till den mat ni har valt.
Dryckesmeny_(pdf)

Allergier och specialkost

Vi  gör vårt bästa för att tillgodose beställningar av vegetarisk kost, önskemål om specialkost på grund av allergier och/eller medicinska skäl. Vi har inte möjlighet att tillgodose önskemål om specialkost för olika dietmodeller.

Eftersom vi tillreder många olika måltider i vårt kök varje dag kan spår av nötter, gluten och laktos förekomma även i specialkost. Vi erbjuder inte halal eller kosher eftersom vi inte kan garantera att råvaror förvarats och hanterats på korrekt sätt.