Hoppa till huvudinnehållet

Erfaren kock sökes

Vi söker ny kollega till köksteamet på Uppsala Konsert & Kongress. Är du en erfaren kock som vill arbeta i en dynamisk verksamhet? Då kanske detta är något för dig!

I vårt kök lagar vi mat med inspiration från världens kök. Vi arbetar med kvalitet och hållbarhet som ledord, och strävar alltid efter att ge våra gäster det lilla extra vare sig det handlar om en trerättersmiddag för 1000 gäster, en konferensfika eller en lunchtallrik.

Vårt köksteam arbetar för att skapa helhetsupplevelser för husets alla gäster. För att lyckas med detta jobbar vi nära såväl den publika verksamheten med konserter och evenemang, som med mötesverksamhetens kongresser, konferenser och mässor.

Kort om tjänsten som kock

Huvudansvaret i tjänsten är att förbereda och servera mat till alla våra olika verksamheter. Du arbetar nära våra souschefer med planering och koordinering. Du är också delaktig i verksamhetsutveckling, utbud och kvalitetsarbete, samt i egenkontroll/HACCP.

För att lyckas i rollen behöver du:

  • vara självgående och ha några år på nacken inom restaurang.
  • ha goda kunskaper om råvaror, köksekonomi och EKP (egenkontroll).
  • ha ett genuint intresse för matlagning och service.
  • vara en bra lagspelare.

Mer om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbete på kvällar, helger och obekväma tider förekommer. Provanställning tillämpas.

Lön enligt kollektivavtal. Tillträde i februari 2023.

Att söka tjänsten

Ansök senast 16 december 2022 genom att skicka CV och ett kort personligt brev till cv@ukk.se.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten kontakta Lale Runesson, kökschef, lale.runesson@ukk.se.