Hoppa till huvudinnehållet

Kallskänka (vik.)

Gillar att arbeta i grupp och att leverera kvalitativa produkter? Nu söker Uppsala Konsert & Kongress en kallskänka för ett föräldravikariat!

UKK har sedan invigningen 2007 blivit en omtalad, uppskattad och framgångsrik mötesplats för kultur och näringsliv. Här genomförs årligen hundratals kulturevenemang, konferenser, möten, fester, mässor, föreläsningar, barkvällar och utställningar på 14000 kvadratmeter mitt i en växande stad där kreativitet, kultur, inspiration, forskning och företagande frodas. 

Om rollen

UKK:s Food & beverage-avdelning består av restaurang, kök och flera barer. Avdelningen servar hela huset med allt som rör mat och dryck, från dagens lunch och eftermiddagsfika, paus- och artistservering till stora mingel och bankettmiddagar för upp till 850 sittande gäster. I rollen som kallskänka ansvarar du för att den dagliga driften fungerar som planerat, produktkvalitet och vårat varumärke. Exempel på arbetsuppgifter är förberedelser och produktion av salladsbuffé, smörgåsar, fika, bakning, desserter, sallad och bröd till konferenser, pausservering till konserter m.m. Som kallskänka rapporterar du till souschef.

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet från liknande position, gärna inom restaurang, hotell- och konferensverksamhet. Meriterande är om du även har erfarenhet av varmkök då vi brukar rotera och hjälpas åt på de stationer som har behov.

Du har lätt att samarbeta, och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift samt har erfarenhet att hantera stora volymer av produktion och servering. Kunskap om egenkontroll krävs.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen.

Uppsala Konsert & Kongress är ett kommunalt aktiebolag och en Svanen-certifierad verksamhet.

Anställningsform 

Vikariat 80-100% t.o.m. april 2025 eller till dess att föräldraledig återvänder till tjänst. Arbete på helger och kvällar förekommer frekvent. Lön enligt överenskommelse. 

Tillträde

Enligt överenskommelse. Senast i början av september 2024, gärna redan 15 augusti.

Ansökan

Sista ansökningsdag 16 juni 2024. Observera att urvalsprocess och intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till cv@ukk.se. Välkommen med din ansökan!

Frågor

Vid frågor om tjänsten, kontakta Lale Runesson, Kökschef på lale.runesson@ukk.se