Hoppa till huvudinnehållet

Kock

Uppsala Konsert & Kongress söker kock!

Uppsala Konsert & Kongress växer! Är du vår nya kollega? Just nu letar vi efter en kock med dokumenterad erfarenhet av köksarbete, god råvarukunskap och ett genuint intresse för mat och service. Hos oss blir du en del av en sammansvetsad arbetsgrupp på en arbetsplats som välkomnar alla!

Vi söker dig som:

  • Har dokumenterad erfarenhet av köksarbete.
  • Kan planera, bereda och tillaga kalla och varma rätter.
  • Kan arbeta såväl i det kalla som det varma köket.
  • Har goda kunskaper om råvaror.

Det är meriterande om du dessutom:

  • Har kunskaper om, och ett intresse för, mat och service.
  • Har kunskap om Svanen-certifieringar.
  • Har kunskap om det gröna köket och klimatsmart matlagning.

Arbetsuppgifter

  • Delta i matlagning av dagens lunch, affärsluncher, buffé, á la carte i viss mån, konferensluncher och -middagar, mingel och festmåltider.
  • Menyplanering och arbetsplanering.
  • Ansvara för att produkterna som serveras håller hög kvalitet, att restaurangen lever upp till de Svanen-certifieringar som restaurangen erhåller.

Personliga egenskaper

Du är en lagspelare, men har inga problem med att arbeta självständigt och ta egna beslut. Som person är du van att ta ansvar och du planerar din tid väl. Vår långsiktiga strävan är att Uppsala Konsert & Kongress anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen, därför välkomnar vi alla sökande.

Om Uppsala Konsert & Kongress

Uppsala Konsert & Kongress har sedan invigningen 2007 etablerat sig som en av Nordens mest omtalade, uppskattade och framgångsrika mötesplatser. Vi är ett levande allkonsthus, beläget mitt i en snabbt växande storstad där kreativitet, kultur, forskning och företagande frodas. Vår ledstjärna är att med ett utbud som präglas av mångfald, angelägenhet och hög kvalitet, välkomna alla.

På 14600 kvadratmeter och 4 scener genomför Uppsala Konsert & Kongress cirka 300 kulturevenemang, och 500 större möten och kongresser årligen. Mat och dryck är viktiga delar i utbudet hos oss. Vår restaurang är Svanen-märkt, maten håller hög kvalitet och är klimatsmart, något vi är mycket stolta över!

UKKsmart

På UKK arbetar vi UKKsmart, ett värdegrundsbaserat arbetssätt som vi formulerat tillsammans. UKKsmart är att söka de mest kreativa lösningarna, att uppskatta innovation, att arbeta med ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet. Vi bevakar ständigt utveckling, trender och tendenser inom våra verksamhetsområden. Vi värdesätter samarbete och uppmuntrar bra initiativ, egna och andras. Vi tror på den empatiska organisationen och arbetar tillsammans för helhetens bästa. Vi engagerar oss i att utveckla vår närmiljö, vårt Uppsala.

Uppsala Konsert & Kongress är ett kommunalt aktiebolag och en Svanen-certifierad verksamhet. Detta ställer extra höga krav på att följa arbetsrätt med lagar och regler.

Tjänsten

Obekväma arbetstider förekommer. Lön enligt kollektivavtal.

Frågor

Har du frågor? Välkommen att höra av dig till vår HR-chef Carola Örnås på cv@ukk.se eller 018-727 90 94.

Ansökan

Mejla ditt CV och ett personligt brev till cv@ukk.se. Rekrytering och intervjuer sker löpande.

Skicka CV och personligt brev till: