Hoppa till huvudinnehållet

Restaurant Manager

Till Uppsala Konsert & Kongress söker vi nu dig som brinner för service, ledarskap och utveckling. En drivande, självständig, strukturerad och ansvarskännande person med sinne för noggrannhet och effektivitet. Låter det som du? Läs mer om tjänsten nedan!

UKK har sedan invigningen 2007 blivit en omtalad, uppskattad och framgångsrik mötesplats för kultur och näringsliv. Här genomförs årligen hundratals kulturevenemang, konferenser, möten, fester, mässor, föreläsningar, barkvällar och utställningar. På 14000 kvadratmeter mitt i en växande stad frodas kreativitet, kultur, inspiration, forskning och företagande.  

UKK:s mat- och dryckesutbud består av restaurang, kök och flera barer. Avdelningen servar hela huset med allt som rör mat och dryck, från eftermiddagsfika, paus- och artistservering till stora mingel och middagar för upp till 850 sittande gäster. 

Nu söker vi en Restaurant Manager med känsla för mat, service och ledarskap

I rollen som Restaurant Manager ansvarar du för den dagliga driften, planering, försäljning och kvalitet. Du arbetar aktivt med att följa uppsatta mål och budget samt strategiskt arbete för verksamhetens och avdelningens utveckling och effektivisering. Du har gedigen erfarenhet från liknande position, gärna från hotell- eller konferensverksamhet, och dokumenterad erfarenhet av att arbeta med ledarskap, förbättrings- och förändringsprocesser samt organisationsuppbyggnad. Som Restaurant Manager rapporterar du till Driftchef.  

Du är resultatinriktad, har lätt att samarbeta och är en tydlig arbetsledare som med lätthet kommunicerar i tal och skrift på svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen.  

Uppsala Konsert & Kongress är ett kommunalt aktiebolag och en Svanen-certifierad verksamhet. Detta ställer extra höga krav på att följa arbetsrätt med lagar och regler.  

Anställningsform
Vikariat fram till tidigast september 2024, med möjlighet till förlängning. Arbete på helger och kvällar förekommer frekvent. Lön efter överenskommelse.  

Ansök idag!
Urvalsprocess och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag 23/10 2022. Observera att anställning kan ske före sista ansökningsdag. 
Skicka CV och personligt brev till cv@ukk.se 

För frågor kring tjänsten, kontakta Robin Akrap, driftchef, på robin.akrap@ukk.se.