Hoppa till huvudinnehållet

Vi söker marknadsförare med digitalt fokus

UKK söker internetguru med känsla för text och ett brinnande intresse för digital marknadsföring.

Uppsala Konsert & Kongress, UKK, är ett centrum för kultur och möten, beläget mitt i en snabbt växande storstad. På 14 700 kvadratmeter arrangeras årligen hundratals kongresser, konserter, baletter, banketter, föreställningar och mycket annat. Enligt en mätning av över 4000 företag är UKK Uppsalas mest digitaliserade företag (Digitaliseringsindex 2018).

Du tänker i konverteringar, älskar Google Analytics och är sylvass på att skriva texter på svenska, men gärna också på engelska.  Du bemästrar Googles olika verktyg, officepaketet, Photoshop, InDesign, något redigeringprogram för video och är van att ta dig an nya system och digitala hjälpmedel. Du har erfarenhet av WordPress eller annat CMS, e-postmarknadsföring och kan arbeta kreativt med rörligt material.

Vi söker dig som har jobbat med digital marknadsföring i ett par år.

Du har skapat innehåll för digitala kanaler, från text till rörlig bild.

Du har köpt digital annonsering via Google Ads och social annonsering.

Du har goda kunskaper kring SEM och SEO.

Du är både kreativ och strukturerad.

Marknadsavdelningen på UKK fungerar som en inhousebyrå. Vi är ett litet effektivt team som hjälper varandra och tillsammans driver utvecklingen av vårt varumärke framåt. Din främsta uppgift blir att vara vår digitala specialist och ta vår digitala närvaro till nästa nivå. Du producerar material för UKK:s alla kanaler och har många idéer på vad man kan hitta på med text, foto och film. Men du är självklart också beredd att hjälpa till med det som behövs göras i stunden. Allt från korrekturläsning till att bära stolar!

Annat som är meriterande: Erfarenhet av copywriting, pressbearbetning, kundtjänst, biljettförsäljning, leadshantering, CRM, lojalitetprogram, webbutveckling.

Du är glad, prestigelös och hjälpsam, gillar att ha många parallella projekt och trivs i kontorslandskap med stökiga kollegor. Om du dessutom har en förkärlek för ordvitsar, älskar kultur och möten i alla former och tycker att Uppsala är världens finaste stad – då är detta jobbet för dig!

Ansök

Skicka in personligt brev och CV till cv@ukk.se senast 1/11 2018. Märk ansökan med Marknadsförare. Urval sker löpande och platsen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Anställning

Tillsvidareanställning 100% med 6 månaders provanställning. Arbetsplatsen är på Uppsala Konsert & Kongress. Arbetstid på kvällar och helger kan förekomma.

Som tillsvidareanställd på UKK får du friskvårdsbidrag och tillgång till personalbiljetter till evenemang i huset. Hos oss finns fackklubbar, stödgrupp, arbetsmiljökommitté och friskvårdssgrupp. Vi prioriterar kompetensutveckling och hållbarhetsfrågor. Som anställd är du delaktig i verksamhetens utveckling. Vi jobbar kostnads- och resurseffektivt, flexibelt och transparent i en organisation som drivs av kreativa idéer, smarta lösningar och stort engagemang. Vi kallar det #UKKsmart!  Men viktigast av allt: Uppsala Konsert & Kongress är en plats där alla är välkomna. Lika välkomna.