Hoppa till huvudinnehållet

Vi söker receptionist

Vi söker dig som vill jobba i vår reception och välkomna våra gäster i enlighet med vår vision.

Du är en person som älskar att ge service, där gästen alltid har huvudrollen. Är du en glad person med rätt inställning kommer du att trivas och ha möjlighet att utvecklas tillsammans med oss här på Uppsala Konsert & Kongress.

Vi söker dig som har ett eget driv och vågar vara personlig och affärsmässig på en och samma gång samtidigt som service och detaljer kommer naturligt.

Du har ett strukturerat arbetssätt och står för ordning och reda, även när det är mycket att göra. Du är bekväm i alla former av sociala sammanhang. Du är idérik, lösningsorienterad, resultatinriktad och drivs av att möta kunder och ge bra service. Du värdesätter ett bra samarbete och bidrar till ett bra arbetsklimat.

Hos oss utvecklas du i ett starkt team där vi jobbar tillsammans för att ta hand om våra gäster, allt för att erbjuda upplevelser i världsklass. Du är sedan tidigare van att arbeta med kundservice i form av biljettförsäljning eller konferensservice. Du behärskar Word, Excel och har jobbat med något av bokningssystemen Tickster och Dynamics. Vi ställer höga krav på din kommunikativa förmåga, som i både tal och skrift sker obehindrat på svenska och engelska.

Är du intresserad av att bli en del av vårt passionerade och glada gäng?

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbete på helger och kvällar förekommer. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten

För frågor kring tjänsten vänd er till Robin Akrap, driftchef, e-post: robin.akrap@ukk.se

Sök jobbet

Skicka CV och personligt brev till cv@ukk.se, och skriv ”Ansökan receptionstjänst” i ämnesraden senast den 6/5 2022. Urval och intervjuer sker löpande. Vi kommer att kontakta referenser efter en första intervju.

Fråga mig

Mer om oss