Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 12 september 2020
00:00

A la Maud – Kulturnatten 2020

A la Maud - Dold agenda från den 4/9 spelas in och blir en del av Kulturnatten 2020. Med temat "Dold Agenda" blir programmet späckat av gäster från när och fjärran där konst, musik och dans samsas med samtal.

Länk till evenemanget kommer upp i samband med Kulturnatten 12 september.

På scenen under kvällen:
Emmy Apetrea har länge varit en doldis men nu träder hon äntligen fram med sin härliga sångpipa och grooviga stil och släpper ny musik på Spotify, och vi på A la Maud får höra hennes låtar live för första gången med husbandet Funky Aladåb vid sin sida: Coste Apetrea, Peter Eyre, Valle Magnusson och Stefan Blomquist.

Den italienske prisbelönta koreografen Fabio Liberti, denna gång tillsammans med uttrycksfulla dansaren Arina Trostyanetskaya från Ryssland, delar en koreografisk process med publiken och bjuder på kreativitet i kroppar och dans. Skräddarsytt för A la Maud!

Den samiska allkonstnären Ola Stinnerbom delar med sig av sitt gedigna arbete och sin historia.

Uppsalabreakarna Felix Luttinger, Emil Rönnqvist, Robin Leo och Alexander Ackzilla Sahlholm will knock your socks off!

Under talkshowens gång kommer också en spännande, viktig och halvdold process pågå. Uppsala kommuns hållbarhetschef Laura Hartman har tillsammans med Maud formulerat en fråga som en grupp Uppsalabor med bl.a. företagaren och entreprenören Adam J Westerling, journalisten Lotta Frithiof och filosofen Maria Svedberg kommer att samtala fritt om och dela med sig av sina tankar kring.

A la Maud är en samproduktion mellan UKK och MaudsArt.

Datum & tid

12 september 2020 00:00

Arrangör
MaudsArt och Uppsala Konsert & Kongress

Information