Hoppa till huvudinnehållet
Fredag 10 maj 2019
19:00
UKK - Sal B - Sittande onumrerat
  • Musik

Aubrey Logan

Prisbelönt jazzmusiker som går sin egen väg och har hittat sin egen lyxiga "sweet spot" i gränslandet mellan jazz, soul, swing och pop.

”Your mom’s favorite songs” heter den rykande färska skiva som sångerskan och trombonisten Aubrey Logan precis släppt. Som namnet antyder handlar det om gamla godingar, som A Natural Woman och I Feel the Earth Move, och andra låtar som blivit klassiker i soul- och jazzvärlden. Men när Aubrey Logan tar sig an en låt, hur klassisk den än är, så tillför hon någonting helt nytt. En tidlöshet som känns krispigt fräsch, en kaxighet som är otroligt avväpnande och – förstås – en lekfull, fri och gränslös musikalitet.

Hon har vunnit Montreux Jazz Festival Competition 2009, studerat på Berklee College of Music och kallats ”too jazzy” av Simon Cowell i tv-programmet American Idol, vilket en prisbelönt jazzmusiker naturligtvis tar som en komplimang! Med andra ord: Aubrey Logan går sin egen väg och har hittat sin egen lyxiga ”sweet spot” i gränslandet mellan jazz, soul, swing och pop.

Datum & tid

10 maj 2019 19:00

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter, ingen paus
Biljettpris

Ordinarie: 280 kr (inklusive serviceavgift)
Student: 205 kr  (inklusive serviceavgift)

Arrangör
Uppsala Konsert & Kongress i samarbete med Uppsala Jazz Club
Medverkande
Aubrey Logan med band

Information