Hoppa till huvudinnehållet
Torsdag 13 december 2018
19:00
UKK - Sal B - Sittande onumrerat
  • Humor
  • Teater

Bob Hansson – Kan vi inte vara snälla nu…

En av Sveriges mest älskade poeter inspirerar med stand-up-föreställning om konsten att älska livet: Kan vi inte vara snälla nu för sen dör vi faktiskt.

Bob Hansson – en av Sveriges mest älskade poeter – turnerar med sin helt egen inspirational-stand-up-föreställning om lattevispar och konsten att älska livet: Kan vi inte vara snälla nu för sen dör vi faktiskt.

Med avstamp i nya boken Tankar för dagen – manual för ett snällare liv besvarar han eventuellt några av livets stora frågor.
Till exempel: Varför skrattar ett barn ungefär 400 gånger om dagen men en vuxen bara 15? Varför är en av de vanligaste lögnerna ”jag mår bra”, och utbrändhet den vanligaste sjukdomen i världens friskaste land? Varför är lattevispar farliga? Varför pratade Darwin så mycket om kärlek? Varför håller Bob Hansson in magen när han uppträder? Varför är vi så skickliga i konsten att såga oss själva? Varför agerar vi ibland som om det vore förbjudet att vara människa? Och varför heter så många tandläkare Dennis?

En föreställning då allt kan gå fel i en värld som gör just det, men ändå lyckas vara obegripligt vacker flera gånger om dagen.

Med sin energi, visdom och rikliga komik är Bob Hansson en sällsynt klok och förändrande injektion i den svenska lagomheten.

Datum & tid

13 december 2018 19:00

Längd
Cirka 2 timmar
Biljettpris

Ordinarie: 315 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
Red 28 Entertainment/28 Booking
Medverkande
Bob Hansson

Information