Hoppa till huvudinnehållet
Torsdag 7 mars 2019
18:00
Sal D

Bodil & Lena <3 Internationella kvinnodagen

För tredje året i rad håller Bodil Frick och Lena Åberg Frisk i uppvärmning inför kvinnodagen. Kvällen avslutas med en konsert med Cherrie! Fri entré

För tredje året i rad håller Bodil Frick och Lena Åberg Frisk i uppvärmning inför kvinnodagen. Kvällen den 7 mars ägnas åt samtal, musik, thaiboxning, allvar, skratt och allt däremellan! En härlig och viktig
mötesplats dit alla är välkomna.

– 8 mars är en viktig dag för kvinnor och män över hela världen, säger Lena Åberg Frisk, vd och konstnärlig ledare på UKK. Det finns så mycket kvar att göra för jämställdheten. Bodil och jag delar övertygelsen om att män och kvinnor måste göra jobbet tillsammans och att vi alla har allt att vinna på en mer jämställd, trygg och rättvis värld.

Under kvällen blir det viktiga samtal om kroppsuppfattning, om den ständiga och ständigt dömande blicken på kvinnokroppen och om #metoo – har det blivit annorlunda? Men den här kvällen handlar också om att vi faktiskt har mycket att fira! Det är en hyllningskväll till kvinnan!

Kvällen avslutas med en konsert med dubbelt grammisnominerade R&B-stjärnan Cherrie! Konserten börjar 21.00. Läs mer här.

Fri entré hela kvällen.

Datum & tid

7 mars 2019 18:00

Biljettpris

Fri entré

Arrangör
Uppsala Konsert & Kongress

Information