Hoppa till huvudinnehållet
Onsdag 1 december 2021
08:00
Stora salen
  • Övrigt

Business Arena Uppsala 2021

På Business Arena Uppsala samlas aktörer i fastighets- och samhällsbyggnadsbranschen för nätverkande och samhällsutveckling. Under dagen erbjuds ett mångsidigt, aktuellt program som lyfter ämnen som bostad, kontor, finans och klimat. Missa inte årets upplaga av Business Arena Uppsala – säkra din plats nu!

Vaccinationsbevis from 1 december

Regeringen har nu formellt beslutat om ändringar i begränsningsförordningen som börjar gälla den 1 december.

Grupper över 100 personer

Det krävs vaccinationsbevis med legitimationskontroll för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 deltagare. Detta berör även alla konferenser och möten med inbjudna gäster och deltagare från externa företag, organisationer eller föreningar. Deltagare vid Business Arena 1 december kommer därför att behöva uppvisa vaccinationsbevis och legitimation.

Välkomna till Business Arena Uppsala 2021

Som en av Sveriges största städer är Uppsala en dynamisk stad i tillväxt och utveckling. Staden är en viktig hub i en av Europas mest expansiva regioner och växlar nu upp med långsiktiga investeringar i både bostäder och infrastruktur. Det är viktigt att bygga vidare på de gamla anor som ger staden sin särprägel som ett kunskaps- och kulturnav på europeisk nivå. Uppsalas geografiska läge och närhet till huvudstaden är en styrka som med gemensamma ambitioner blir en katalysator för regional tillväxt. Där ett plus ett bli tre.

Datum & tid

1 december 2021 08:00

Längd
8 timmar 15 minuter
Biljettpris

Anmälan via länk

Arrangör
Business Arena

Information