Hoppa till huvudinnehållet
Söndag 28 april 2019
16:00
Restaurangen/Sal D

Carte Blanche

Trio X med hemliga gäster. Obs! Carte Blanche byter dag till söndagar. Restaurangen öppnar 14.00

Carte Blanchesuccén fortsätter! Många överraskande möten mellan Trio X och hemliga gäster har ägt rum i UKK:s restaurang. Dessa lördagseftermiddagar har lockat stora publikskaror som fått uppleva exklusiva gästspel av kända och kära artister, musikanter och underhållare. Nu flyttar Carte Blanche till söndagar – som alltid med fri entré.

Den gäst som är hemlig för publiken har i sin tur bjudit in ytterligare en gäst som är hemlig för Trio X. Det innebär att publiken får uppleva ett spontant samspel mellan Trio X och gästartisterna. Alltid på högsta musikaliska och artistiska nivå.

En lång rad av våra främsta artister har besökt Uppsala Konsert & Kongress och Carte Blanche. De senaste säsongerna har vi överraskats av artister som Magnus Carlson, Wille Crafoord, Rebecka Törnqvist, Anders Paulsson, Frank Ådal, Johan Lindström, Nina Ramsby, Jonas Knutsson, Svante Drake, Jeanette Köhn, Rigmor Gustafsson, Babben Larsson, Mats Ronander, Maria Möller, Peter Asplund, Claes Yngström, Svante Thuresson, Lill-Babs, Helen Sjöholm, Orphei Drängar, Sven-Bertil Taube med flera.

Trio X

Lennart Simonsson, piano
Per V Johansson, bas
Joakim Ekberg, trummor
med hemliga gästartister

Trio X är anställda av Musik i Uppland och har en stor stilistisk bredd och ger sig med samma pondus in i all tänkbar musik – jazz, visor, latin, folkmusik, klassisk, soul, pop, rock. Gruppen utforskar ständigt sina musikaliska möjligheter och hur de kan utveckla den spännande trioformen. I Carte Blanche visar de varje gång att de är en av Sveriges mest framsynta improvisationsgrupper som ständigt utmanar sig själva och söker nya samarbeten.

Restaurangen öppnar 14.00

Datum & tid

28 april 2019 16:00

Längd
Ca 2 timmar
Biljettpris

Fri entré

Övrigt
Restaurangen öppnar 14.00
Arrangör
Uppsala Konsert & Kongress och Musik i Uppland med stöd av Musikens Hus Vänner
Medverkande
Trio X med hemliga gäster

Information