Hoppa till huvudinnehållet
Onsdag 27 februari 2019
19:30
UKK - Stora salen

Charlotte Perrelli – Flickan från Småland

Ständigt aktuella Charlotte Perrelli ger sig ut på stor konserthusturné

“Succé för flickan från Småland”

“Sällan har hennes röst fått låta så mäktigt stor och självsäker…” – Aftonbladet

“Det är rörande och hon balanserar det fint.” – Expressen

Efter en slutsåld premiär med fina recensioner och ett fantastiskt publikstöd fortsätter Flickan från Småland vidare runtom i Sverige.

CHARLOTTE PERRELLI – FLICKAN FRÅN SMÅLAND Ständigt aktuella Charlotte Perrelli ger sig i slutet av januari 2019 ut på stor konserthusturné tillsammans med sitt band. För 20 år sedan vann hon Eurovision Song Contest i Jerusalem med Take me to your heaven. Sedan dess har hon hunnit med mer saker än många gör under en hel livstid.

Hon har släppt nio soloalbum och över 110 inspelade låtar, haft egna TV program, tävlat i Melodifestivalen fyra gånger, varit programledare för tävlingen tre gånger, turnerat i Europa och Asien, haft egen julshow på Grand Hôtel i Stockholm, varit jurymedlem i Talang, spelat huvudroller i Skönheten och odjuret, Jesus Christ Superstar och senast Evita, släppt tre träningsböcker, driver egen skönhetskollektion – listan kan göras hur lång som helst och fortsätter att växa.

Sommaren 2018 var Charlotte på Gotland och spelade in det omåttligt populära Så Mycket Bättre som visas nu på TV4. Charlotte har precis också släppt sin självbiografi – Flickan Från Småland. Turnén med samma namn bjuder på en härligt blandad repertoar med tillbakablickar och anekdoter med Charlotte i fokus. Även inslag av hennes egna förebilder samt såklart tolkningarna från Så Mycket Bättre. En sammanfattning av Charlottes liv i musikalisk form med manus av Edward af Sillén.

”I över 20 år har jag turnerat runt i Sverige med både stora och små produktioner. Att få åka med mitt egna band till Sveriges finaste konserthus är en sådan lyx som jag drömt om i många år. Det är just mötet med publiken, nerven och det oförutsägbara som man bara får uppleva live som jag verkligen brinner för.” säger Charlotte.

Datum & tid

27 februari 2019 19:30

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 495 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Konserten är flyttad från 7 december. 27 februari 2019 är nytt datum. Köpt biljett gäller till det nya datumet. För mer information kontakta biljettkassan 018-7279000.
Arrangör
Stockhouse
Medverkande
Charlotte Perrelli

Information