Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 10 oktober 2020
18:00
UKK - Stora salen
  • Övrigt

Inställt: Clinic – Guthrie Govan Music Project

Clinic med Guthrie Govan Music Project 10 oktober ställs in.
Clinic med Guthrie Govan Music Project 10 oktober ställs in.

Återköp
Återköp av biljetter kommer att ske automatiskt för dig som köpt biljetterna via ukk.se eller tickster med kort eller swish. Har du däremot köpt biljetterna på plats via UKK:s biljettkassa, via internetbank eller faktura ber vi dig vänligen att ta kontakt med oss inom 30 dagar för att ange den information som behövs för att göra ett återköp.

Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa@ukk.se senast 8 oktober för hjälp med återköp.
Observera att biljettkassan för närvarande är stängd och nås endast via telefon och mail. Se aktuella öppettider för telefon på https://www.ukk.se/ditt-besok/oppettider/

För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och telefonnummer när du mailar oss.

Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.
I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar kan ta något längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning.

Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.

Uppsala Internationella Gitarrfestival hälsar
Bästa festivalbesökare!
Dessvärre måste vi på Uppsala Internationella Gitarrfestival informera er att Yiorgos Fakanas & Guthrie Govan Music Project måste ställas in. Musikerna såg fram emot att spela i Uppsala för er – de svenska fansen, men tyvärr är hela turnén är inställd.

Vi livesänder hela festivalen
Vi hoppas att ni vill delta på andra konserter på årets festival. Alla konserter kommer att sändas live. Digitala pass och biljetter till livesändningar släpps på onsdag 30/9.

Läs mer här: www.uppsalagitarrfestival.se

/Klaus Pontvik, Festivalchef

https://ukk.se/covid-19 hittar du svar på de vanligaste frågorna.

Till ukk.se/covid-19

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Clinic med Guthrie Govan Music Project säljs endast som paket tillsammans med biljett till konserten med Yiorgos Fakanas & Guthrie Govan Music Project. Paketet går endast att köpas via UKK:s biljettkassa 018 727 90 00.

Har du redan köpt biljett till konserten Yiorgos Fakanas & Guthrie Govan Music Project men vill lägga till Clinic?  Kontakta biljettkassan för att lägga till Guthrie Govan. Observera att man ej kan köpa biljett till endast Clinic med Guthrie Govan Music Project

Dörrar öppnas till Clinic ca 30 min innan starttid. Längd ca 60 min.

Datum & tid

10 oktober 2020 18:00

Längd
60 min
Biljettpris

Paket: 620 kr (inkl serviceavgift)

Arrangör
Uppsala Internationella Gitarrfestival

Information