Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 28 november 2020
20:00
Sal B - Onumrerad ståplats
  • Musik

Inställt: Erki Pärnoja

Erki Pärnoja 28 november ställs in

Erki Pärnoja 28 november ställs in mot bakgrund av fortsatta restriktioner kring coronavirus/covid-19.

Återköp
Återköp av biljetter kommer att ske automatiskt för dig som köpt biljetterna via ukk.seeller Tickster med kort eller swish. Har du däremot köpt biljetterna på plats via UKK:s biljettkassa, via internetbank eller faktura ber vi dig vänligen att ta kontakt med oss inom 30 dagar för att ange den information som behövs för att göra ett återköp. Detta gäller även dig som bytt bankuppgifter, swishnummer eller betalat hela eller en del av ditt köp med presentkort.

Kontakta UKK senast 14 november på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt seför hjälp med återköp. Du ansvarar själv för att kontrollera att ditt återköp går igenom och du får din återbetalning enligt köpvillkoren.

Observera att biljettkassan för närvarande har begränsade öppettider. Se aktuella öppettider här www.ukk.se/ditt-besok/oppettider/
För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och telefonnummer när du mejlar oss.

Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal. I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar tar längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning.

Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.
________________________________________________________________________________________

Kompositör och multiinstrumentalist. Med sina två album “Himmelbjerget” (2015) och “Efterglow” (2017) har Erki Pärnoja tagit klivet ut ur bakgrunden som gitarrist i konstpopgruppen Ewert and The Two Dragons till lysande prisbelönad soloartist. Hans musik uppehåller sig i ett svalt nordiskt ljudlandskap, mitt emellan drömpop och sjuttiotalets tunga gitarrock.

Datum & tid

28 november 2020 20:00

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 220 kr (inklusive serviceavgift)

Student/Ungdom: 170 kr (inklusive serviceavgift)

Musikens Hus Vänner: 170 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Åldersgräns: från 13 år
Arrangör
Uppsala Konsert & Kongress
Medverkande
Erki Pärnoja

Information