Hoppa till huvudinnehållet
Fredag 15 februari 2019
19:00
UKK - Sal B - Sittande onumrerat
  • Musik

Ett ljus i mörkret – INSTÄLLT

Evenemanget är inställt.

Ett ljus i mörkret symboliserar för oss i Barncancerfonden Mellansverige hopp och gemenskap. Barncancerfonden Mellansverige är en ideell förening som stöttar barn och familjer under och efter sjukdomstiden genom att anordna forum och olika aktiviteter.

En cancerresa kantas många gånger av både glädje och sorg. För många kan livet kännas tungt och hopplöst inte bara under utan även efter cancern, det är just under dessa perioder vi vill finnas där och sätta guldkant på tillvaron.

Den 15 februari är det den internationella barncancerdagen. Dagen är till för att lyfta fram de barn och familjer som kämpar och har kämpat mot cancer. Vi i föreningen vill uppmärksamma detta och synliggöra vår verksamhet och vad vi gör med våra insamlade medel. Detta gör vi genom att skapa en magisk kväll som varvas med musik och möten tillsammans med några av våra drabbade medlemmar.

Kvällen innehåller både hopp och glädje, ingen lämnas oberörd. Ni kommer att möta fantastiska människor som alla har en egen historia att berätta.

Artister:
Chasmin Marques – en artist som stod på scen för första gången när hon var fem år gammal. Hon har sjungit med storband, på festivaler, turnerat runt om Sverige samt medverkat i tv4:s upplaga av Idol. Hon sjunger gärna soul och blues men gör också annan typ av musik.

Tomas Björklund – sångare och multiintrumentalist som skriver låtar som både svänger och berör. Robin Englund – gitarrist som smidigt rör sig mellan genrerna med både känsla och virtuositet. Tillsammans utgör de en del av bandet Stationsorkestern.

Ida Long – en sångerska, dansare och artist som gör emotionell och dramatisk indiepop. Tillsammans med Anna Jonshult på cello och Sverker Magnusson på piano spelar de akustisk musik.

Stiko Per Larsson – en sjungande låtskrivare, vars musik är sprungen ur den akustiska rocken, färgad med en smula folktradition. Under 2018 deltog han i Melodifestivalen med låten ”Titta vi flyger”. Med brinnande intresse för insamling har han genom sina vandringsturneér i Sverige samlat in stora summor pengar till bland annat Barncancerfonden.

Hemsida: www.barncancerfonden.se/lokala-foreningar/mellansverige/

Datum & tid

15 februari 2019 19:00

Längd
Cirka 2 timmar och 30 minuter inklusive 20 minuter paus
Biljettpris

Ordinarie: 225kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Evenemanget är inställt.
Arrangör
Barncancerfonden Mellansverige
Medverkande
Chasmin Marques, Tomas Björklund, Robin Englund, Ida Long, Anna Jonshult, Sverker Magnusson, Stiko Per Larsson

Information