Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 13 april 2019
13:00
UKK - Sal C
  • Barn
  • Musik
  • Teater

FRÖ

En poetisk och humoristisk familjeföreställning om naturens kretslopp, livets gång och människans fascination för sådant som växer.

att så ett frö
odla
bygga ett träd
vara ett moln
dö eller vila en smula

Frö är en poetisk och humoristisk berättelse om ett frö och om tre figurer. Om ett träd, en pall, en kulle och en kappa. Om gröna blad, blommor, jord och vatten. Om en storm som kommer och löven som faller. En historia om naturens kretslopp, livets gång och människans fascination för sådant som växer.

”En fåordig men sinnrik uppvisning i växtlära” – DN
”Fjäderlätt och ömsint” – SvD

Frö är skapad efter en idé av Sara Myrberg, konstnärlig ledare och skådespelare på Teater Tre. Hon har lång erfarenhet av att utveckla och medverka i högkvalitativ scenkonst för de allra yngsta, och hennes fingertoppskänsla och stora kunnande har bland annat resulterat i småbarnsklassiker som Klä på Klä av (2-4 år), Bubbla (6-12 månader), Halli Hallå (2-4 år), Kloss (3-6 år) och Godnatt min skatt (2-4 år).

Frö är den andra produktionen under vårt EU-projekt Small Size, där alla medlemmar fått i uppgift att skapa en produktion på temat 'Wide Eyes'. Frö hade urpremiär 26 mars 2017.

Datum & tid

13 april 2019 13:00

Längd
Cirka 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 100 kr (inklusive serviceavgift)
Barn 1 år och äldre: 80 kr (inklusive serviceavgift)
Barn under 1 år: fri entré (platsbiljett krävs, begränsat antal)

Arrangör
Uppsala Konsert & Kongress
Medverkande
Medverkande: Anna Svensson Kundromichalis, Christian Arnold, Alexander Lindman, Nelly Zagora, Idé: Sara Myrberg, Regi: Anna Svensson Kundromichalis, Scenografi / kostym: Ylva Sanner, Skräddare: Jenny Karlsson, Musik: Love Kjellsson, Ljus: Magnus Pettersson, Dramaturgi: Lena Nylén, Koreografi: Jimmy Meurling, Mask: Helena Bernström, Skräddare: Jenny Karlsson, Dramapedagog: Lena Yxner, Producent: Elina Perdahl

Information