Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 4 maj 2019
19:00
UKK - Stora salen
  • Humor
  • Teater

Uppsala Magic & Comedy: Galashow

Uppsala Magic & Comedy - Galashow med en skön mix av magi och humor.

Ett besök på festivalens stora Galashow ger dig en skön mix av magi och humor – med både svenska och internationella artister. Sju artister. 90 minuter.

Mahdi Gilbert bokstavligen omdefinierar vårt tankesätt kring hur en kortlek kan hanteras! En unik trollkarl som döljer kort i ”handen” – utan handflator, blandar kort – utan fingrar och arbetar med fingerfärdighetsmagi – utan händer. Mahdi är ett levande bevis på att ingenting är omöjligt.

Juliana Chen är en av Kinas största magiker och vann 1997 VM som första kvinnliga magiker. Sedan dess har hon uppträtt över hela världen och hennes magi fortsätter att inspirera unga magiker överallt. Nathalie Romier kommer att bjuda på en internationellt bejublad show. Hönshus, fjädrar och möte med en riktig stjärna utlovas. 2015 utsågs Nathalie till Champion of Magic i hemlandet Frankrike och under VM i Sydkorea sommaren 2018 tilldelades hon en andraplats i kategorin komisk magi.

Carl Stanley åker land och rike runt för att uppträda på Sveriges humorklubbar. Med rapphet och energi för han humor med stark igenkänningsfaktor. De senaste åren har vi kunnat se honom bl.a. i Parlamentet.

Självklart gästas vi av Uppsalas egen magiker, tillika festivalens kreativa ledare, Johan Ståhl. Johan har satt upp många egna produktioner på flera att Uppsalas scener, senast publiksuccén Gula Grodan. Han har gjort 122 föreställningar på The Magic Castle i Hollywood och kommit tvåa i VM.

Karin Adelsköld är journalisten vars liv förändras när hon vid 35 års ålder av en slump hamnade på en kurs i ståuppkomik. På tre år gick hon från att vara en arbetslös, utbränd småbarnsmamma till att utses till Årets Kvinnliga Komiker på Svenska Standupgalan 2011. Sedan dess har vi kunnat se henne i bl.a. Parlamentet och Alla tiders hits.

Konferencier för galashowen är Stefan Odelberg. Stefan är en av få artister som på ett personligt sätt lyckas kombinera humor, action, magi och show till sann underhållning. Tempot är rasande snabbt, så det gäller att hänga med i svängarna

Datum & tid

4 maj 2019 19:00

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 420 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Biljettsläpp lördag 1 december 10.00
Arrangör
Uppsala Magic & Comedy
Medverkande
Mahdi Gilbert, Juliana Chen, Carl Stanley, Karin Adelsköld, Stefan Odelberg, Johan Ståhl

Information