Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 25 november 2017
20:00
UKK - Stora salen
  • Musik

Henrik Berggren

Broder Daniel-sångarens triumferande återkomst som soloartist.

Henrik Berggrens återkomst med sommarens turné kan bara beskrivas som en triumf. I höst följer artisten få trodde någonsin skulle komma tillbaka upp succén med en rad konserter.

Det hade gått 9 år sedan Broder Daniel tog farväl på Way Out West och 14 år sedan det senaste albumet, Cruel Town, släpptes. Den 2 mars släpptes utan förvarning Henrik Berggrens första singel som soloartist, ”To My Brother, Johnny”.

Efter år av spekulationer och saknad var Henrik Berggren tillbaka. 5 maj kom fullängdaren Wolf's Heart. Albumet möttes med idel lovord i pressen och gick direkt in på en tredjeplats på albumlistan.

Sommarturnén som följde albumsläppet kan bara beskrivas som en succé. Det blev en vacker återförening mellan Berggren och hans stora skara följare. I torsdags avslutades turnén med en sista konsert på Malmöfestivalen. Men Henrik Berggren är långt ifrån klar, det här är en återkomst som bara börjat.

I dag presenteras höstens turné. Berggren kommer åter vid nio tillfällen att möta publiken runt om i landet. Premiär blir på hemmaplan i Göteborg på Lisebergshallen och avslutningen sker på Annexet i Stockholm. Med sig har han samma band som under sommaren, bestående av Theodor Jensen, Mattias Bärjed, Henning Fürst, Nino Keller och Joel Alme.

Datum & tid

25 november 2017 20:00

Längd
Cirka 2 timmar
Biljettpris

Ordinarie: 465 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
Welcome Concerts och United Stage Artist
Medverkande
Henrik Berggren, Theodor Jensen, Mattias Bärjed, Henning Fürst, Nino Keller, Joel Alme

Information