Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 10 februari 2018
18:00
UKK - Sal B - Sittande onumrerat
  • Barn
  • Musik

Imagine Uppland – deltävling 1

Musiktävlingen för unga mellan 13-21 år.

Imagine Sweden är musiktävlingen för unga mellan 13-21 år, oavsett vilken musikgenre och det är en unik chans att få stå på scen inför livepublik. Musiksveriges bredaste och roligaste tävling för unga musiker, upplev den på plats!

Första deltävlingen av två i Imagine Sweden Uppland (tidigare Musik Direkt). Efter uttagningar så får ungdomarna komma upp på scenen i Uppsala Konsert & Kongress och inför en jury uppträda med sin musik. Alla musikstilar är välkomna och juryn har speciella kriterier att följa i poängsättningen.

Imagine Sweden, tidigare Musik Direkt. Namnbytet gör det internationella samarbetet tydligare. Tävlingen behåller status att vara Sveriges bredaste livemusiktävling för unga mellan 13 och 21 år. Såsom tidigare är det regionuttagningar där vinnaren får delta i Riksfinalen. Processen i Uppland är uttagningar, två deltävlingar, stor final, workshops och musikaliska möten. En fantastisk möjlighet för alla musikutövande ungdomar i regionen och publik att få möta morgondagens stjärnor.
Arrangör för Imagine Uppland är Musik i Uppland.

#imagineuppland

Datum & tid

10 februari 2018 18:00

Längd
Cirka 3 timmar
Biljettpris

Deltävling 1- Ungdom: från 10 kronor
Deltävling 1 – Ordinarie: från 60 kronor

Arrangör
Musik i Uppland

Information