Hoppa till huvudinnehållet
Söndag 25 mars 2018
18:00
UKK - Stora salen
  • Musik

Imagine Uppland – Regionfinal

Musiktävlingen för unga mellan 13-21 år.

Regionfinal i Imagine Uppland! Här utses vilken akt som går vidare till Riksfinalen i Imagine Sweden. Efter två deltävlingar så är det dags för de som har gått vidare att gå upp på den stora scenen i Uppsala Konsert & Kongress och inför en jury uppträda med sin musik. Kom och se modiga och talangfulla ungdomar.

Imagine Sweden är musiktävlingen för unga mellan 13-21 år, oavsett vilken musikgenre och det är en unik chans att få stå på scen inför livepublik. Musiksveriges bredaste och roligaste tävling för unga musiker, upplev den på plats!

Imagine Sweden, tidigare Musik Direkt. Namnbytet gör det internationella samarbetet tydligare. Tävlingen behåller status att vara Sveriges bredaste livemusiktävling för unga mellan 13 och 21 år. Såsom tidigare är det regionuttagningar där vinnaren får delta i Riksfinalen. Processen i Uppland är uttagningar, två deltävlingar, stor final, workshops och musikaliska möten. En fantastisk möjlighet för alla musikutövande ungdomar i regionen och publik att få möta morgondagens stjärnor.
Arrangör för Imagine Uppland är Musik i Uppland. #imagineuppland.

Datum & tid

25 mars 2018 18:00

Längd
Cirka 3 timmar
Biljettpris

Ungdom upp  till 21 år: 20 kr (inklusive serviceavgift)
Ordinarie: 70 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
Musik i Uppland

Information