Hoppa till huvudinnehållet
Fredag 11 december 2020
20:00
UKK - Restaurangen/Sal D
  • Musik

Inställt: Jazzhörnan Fredrik Lindborg trio

Konserten med Jazzhörnan: Fredrik Lindborg trio & stråkkvartett 11 december ställs in.

Konserten med Jazzhörnan: Fredrik Lindborg trio & stråkkvartett 11 december ställs in.

Jazzhörnan: Fredrik Lindborg trio & stråkkvartett 11 december ställs in mot bakgrund av fortsatta restriktioner kring coronavirus/covid-19.

Återköp
Återköp av biljetter kommer att ske automatiskt för dig som köpt biljetterna via ukk.seeller Tickster med kort eller swish. Har du däremot köpt biljetterna på plats via UKK:s biljettkassa, via internetbank eller faktura ber vi dig vänligen att ta kontakt med oss inom 30 dagar för att ange den information som behövs för att göra ett återköp. Detta gäller även dig som bytt bankuppgifter, swishnummer eller betalat hela eller en del av ditt köp med presentkort.

Kontakta UKK senast 23 december kl. 13.00 på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt seför hjälp med återköp. Du ansvarar själv för att kontrollera att ditt återköp går igenom och du får din återbetalning enligt köpvillkoren.

Observera att biljettkassan för närvarande har stängt och svarar endast per telefon och mejl. Se aktuella öppettider här. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och telefonnummer när du mejlar oss.

Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal. I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar tar längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning.

Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.
ukk.se/covid-19hittar du svar på de vanligaste frågorna.

___________
Spirit of Swedish jazz
Musik av Lars Gullin med Fredrik Lindborg trio och stråkkvartett

Fredrik Lindborg trio tillsammans med den fantastiska stråkkvartetten skapar sagolikt vacker musik med mycket glädje, ett stänk av svenskt vemod och ovanpå det, ett amerikanskt sväng.

En av våra största musiker genom tiderna, Lars Gullin, spelade och komponerade främst inom jazzen men han behöll även en fot i den klassiska musiken och folkmusiken. Denna unika blandning lyfts fram i arrangemangen som huvudsakligen har skapats av Fredrik Lindborg.

Trion, som i andra sammanhang kallas för LSD (Lindborg, Sjöstedt & Daniel) är en av Sveriges mest progressiva jazzgrupper och har turnerat på många håll i världen. De är kända för sitt enastående samspel där bandet låter som en röst. Bland de som hyllar trion kan till exempel nämnas Jason Marsalis. Även den store Sonny Rollins har utryckt sin uppskattning av LSD.

Stråkkvartetten består av musiker av världsklass; Daniel Migdal – violin, Henrik Naimark-Meyers – violin, Ylvali Zilliacus – viola och Amalie Stalheim – cello, vilka alla regelbundet är solister med olika orkestrar och konstellationer på de stora scenerna, inte bara i Sverige utan runt om i världen. Amalie Stalheim spelade vid Klassisk AW tillsammans med pianisten David Huang 18 oktober 2019.

Trion och kvartetten bildar tillsammans en enhet som ger nya dimensioner av den svenska jazzens arv. Välkomna!

Datum & tid

11 december 2020 20:00

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 280 kr (inklusive serviceavgift)

Medlem i Uppsala Jazz Club: 150 kr (inklusive serviceavgift). Medtag legitimation

Arrangör
Uppsala Jazz Club i samarbete med Uppsala Konsert & Kongress
Medverkande
Fredrik Lindborg – barytonsaxofon, tenorsaxofon och sopransaxofon, Martin Sjöstedt - bas, Daniel Fredriksson - trummor, Daniel Migdal - violin, Henrik Naimark-Meyers - violin, Ylvali Zilliacus - viola, Amalie Stalheim – cello

Information