Hoppa till huvudinnehållet
Torsdag 22 februari 2018
19:30
UKK - Stora salen
  • Musik

Jill Johnson – That’s Life

Sprakande show med den älskade countryartisten, ackompanjerad av storband, luftakrobatik och nycirkusartister.

Hon är spännande, härlig och överraskande på samma gång – precis som livet självt. Vissa kallar henne landets största och mest mångfacetterade artist. Vi säger kort och gott Jill Johnson. Och egentligen kräver hon ingen närmare presentation. En sångerska med oerhört bred musikalisk bakgrund som utforskat allt från pop och rock till country genom åren.

Nu väljer hon att visa upp ytterligare en sida av sig själv – ackompanjerad av storband, luftakrobatik, nycirkusartister och en mycket teknisk avancerad scenlösning. Allt paketerat i en sprakande showupplevelse som går från finstämt och intimt, till fullt blås och storslagna crescendon, iscensatt av Sveriges i särklass främsta showskapare.

JILL med stort J tolkar sina favoriter ur den traditionella och moderna amerikanska låtskatten – i en mycket oväntad skrud. Så låt dig svepas med i transformationen som gör vår klarast lysande stjärna, ännu starkare och upplev något du aldrig tidigare upplevt. I alla fall inte på den här sidan Atlanten.

Världspremiären av That’s Life på The Theatre i Göteborg blev en makalös succé. Publiken och kritiker är eniga – det blir inte bättre än såhär! Därför är det nu dags för nästa steg och under våren tar Jill med sig den hyllade showen ut på en stor Sverigeturné. It’s showtime!

Datum & tid

22 februari 2018 19:30

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 695-895 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
Krall Entertainment, 2Entertain & Sangré Event
Medverkande
Jill Johnsson

Information