Hoppa till huvudinnehållet

Fredag 26 april 2019

11:00 — 14:00
Restaurangen

Dagens lunch, fredag

Ratatouille med ris och örtsallad (0,42 kg CO2e/p) 120 kr

Fläskfilé med rostade rotsaker, rödvinssås och stekt svamp (1,28 kg CO2e/p) 120 kr

Veckans fisk: Halstrad lax med inkokt blomkål, örtagårdssås och kokt potatis (0,66 kg CO2e/p) 120 kr

Soppa med salladsbuffé: Krämig tomat- och basilikasoppa med valfritt tillbehör. Välj bland räkor, kyckling, najadlax, vegetariskt alternativ eller fetaost (0,23 kg CO2e/p) 95 kr

20:00 — 22:00
UKK - Restaurangen/Sal D

Jazzhörnan: Susanna Risberg

Jazzhörnan bjuder på högkvalitativa konserter, levande jamsessions i en skön atmosfär
  • Musik