Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 15 december 2018
20:30
Sal B - Onumrerad ståplats
  • Musik

Little Jinder

Brutal ärlighet och gnistrande pop när Little Jinder släpper nytt album och åker på höstturné.

Det finns många rockstjärnor. Men inte alla rockstjärnor kan backa upp det med musikalisk genialitet. Little Jinder kan. De senaste åren har hon, bortom rubriker, TV-program och sociala medier, stått för några av Sveriges mest unika och formidabla poppärlor. I helgen gjorde hon sommarens enda spelning på festivalen Way Out West i Göteborg – en spelning som hyllats brett av både fans och kritiker. I fredags släpptes den nya singeln Pinnochio, och i höst väntar ett nytt album med namnet Hej då. Nu kan vi meddela att Little Jinder åker ut på en omfattande höstturné med start i Karlstad och slut i Uppsala.

Little Jinder hör till den nya skolans popstjärna som inte drar sig för att säga hur det verkligen är – både på och utanför scenen. Med ärligheten i första rummet har Josefine Jinder tagit den svenska popen till en ny nivå, och är idag en given popstjärna för emoji-generationen. Hennes uttryck är alltjämt unikt, och hon lyckas med smittsamma melodier, innovativa produktioner och ett personligt om än universellt berättande förmedla historier som ingen annan. Missa henne inte live i höst!

Support – Ros
Ros har sedan releasen av sin första singel ”20K” fortsatt bryta mark inom svensk hip hop och levererat hypade livespelningar över hela landet. Med sina arroganta textrader hoppar hon mellan svenska och engelska över producenten Isak Von Haartmans beats och skapar magiska låtar som tagit plats bredvid de stora namnen på spellistorna.

2018 är året då Ros presenterar sig på allvar med EPn ”Woke Up” som bland annat gästas av trapikonerna Vinter och Ivory. Med ny musik på gång, egen klädkollektion och modelluppdrag för Adidas har året bara börjat för Ros.

Datum & tid

15 december 2018 20:30

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 240 kr (inklusive serviceavgift)
Studerande: 185 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Support, Ros startar 20.30, Little Jinder cirka 21.10
Arrangör
Uppsala Konsert & Kongress i samarbete med Musikens Hus Vänner.
Medverkande
Little Jinder, Ros

Information