Hoppa till huvudinnehållet
Måndag 6 december 2021
19:30
UKK - Stora salen
  • Musik

Inställt: Julkonsert med Manhattan Transfer

Av turnétekniska skäl ställs konserten in.

På grund av turnétekniska skäl ställs föreställningen med Manhattan Transfer 6 december in.

Återköp
Återköp av biljetter kommer att ske automatiskt för dig som köpt biljetterna via ukk.seeller Tickster med kort, internetbank eller Swish. Har du däremot köpt biljetterna på plats via UKK:s biljettkassa eller faktura ber vi dig vänligen att ta kontakt med oss inom 30 dagar för att ange den information som behövs för att göra ett återköp. Detta gäller även dig som köpt biljetterna för mer än ett år sedan, bytt bankuppgifter, swishnummer eller betalat hela eller en del av ditt köp med presentkort.

Kontakta UKK senast 10 december 2021 på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt seför hjälp med återköp. Du ansvarar själv för att kontrollera att ditt återköp går igenom och du får din återbetalning enligt köpvillkoren. Biljettkassans aktuella öppettider hittar du här: www.ukk.se/ditt-besok/oppettider/

För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och mobilnummer vid mailkontakt. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal. Du ansvarar själv för att kontrollera att ditt återköp går igenom och du får din återbetalning enligt återköpsvillkor.

Information
Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.

Datum & tid

6 december 2021 19:30

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 495-795 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
Wallengren Music & Theatre Management
Medverkande
Janis Siegel, Cheryl Bentyne, Alan Paul, Trist Curless

Information