Hoppa till huvudinnehållet
Söndag 4 oktober 2020
19:30
UKK - Stora salen
  • Musik

Molly Sandén – Stark & Svag & Allting däremellan

Sveriges popdrottning Molly Sandén gästar UKK 4 oktober 2020.

Molly Sandén har flyttats från den 9 april till söndag 4 oktober

Regeringen har beslutat att följa Folkhälsomyndighetens rekommendation och stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer. Av den anledningen kommer konserterna med Molly Sandén den 9/4 att flyttas. Nytt datum är den 4/10. Båda föreställningarna, d.v.s. kl. 15.30 och 19.30, kommer att flyttas. Samma tidpunkter gäller även på det nya datumet.

Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet!

Återköp
Kan du inte utnyttja biljetten det nya datumet? Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt sesenast 9 maj för hjälp med återköp. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och telefonnummer vid kontakt. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.

Information
Skulle informationen om föreställningen ändras kommer du att informeras via e-post och sms – håll därför utkik i inkorgen. Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.
ukk.se/covid-19hittar du svar på de vanligaste frågorna.

___________________________________________________________________________________________

Evenemangsinformation
Sveriges mest streamade kvinnliga artist. Hennes album har hyllats av både kritiker och fans. Efter två blixtsnabbt utsålda gig på Cirkus i Stockholm tar nu landets popdrottning sin personliga och intima föreställning ”MOLLY SANDÉN – STARK & SVAG & ALLTING DÄREMELLAN” till konserthus runtom i landet.

Tänker du på Molly Sandén tänker du säkert först och främst på rösten, som vid Lollapalooza-konserten i somras av Aftonbladet beskrevs i termer av ”fläckfri, tung av både styrka och smärta.” Att Molly utan problem grejar det pampiga och storslagna vet vi vid det är laget, samtidigt har idén om att få uppleva henne i ett mer sparsmakat sammanhang känts alltmer lockande. Och nu blir det verklighet. Att döma av trycket efter biljetter till de två föreställningarna på Cirkus i december är det många som har längtat. Det mesta talar för att det blir likadant med den stundande turnén som når arton svenska städer under mars och april.

”Det bästa kanske inte hänt än” heter en av hennes populäraste låtar tillika årets album. I fallet Molly Sandén kan det nog faktiskt vara så att det bästa inte har hänt än, för det som utspelar sig i konserthus och konserthallar till våren kan mycket väl visa sig bli höjdpunkten hittills för såväl henne som för fansen. ”MOLLY SANDÉN – STARK & SVAG & ALLTING DÄREMELLAN” är en unik specialföreställning där sångerskan med avstamp i de senaste två skivorna till viss del omdefinierar sig själv. Publiken kan förvänta sig avskalade versioner av hits som Sand, Rosa himmel och Det bästa kanske inte hänt än, allt med uppbackning från en ensemble bestående av David Larsson (vocoder, flygel, gitarr), Povel Olsson (slagverk) och Linnea Olsson (cello och bas).

Turnén avslutas på Uppsala Konsert & Kongress.

Datum & tid

4 oktober 2020 19:30

Längd
Cirka 2 timmar
Biljettpris

Ordinarie: 525 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
Brink & Berger
Medverkande
Molly Sandén, David Larsson - vocoder, flygel, gitarr, Povel Olsson - slagverk, Linnea Olsson - cello, bas

Information