Hoppa till huvudinnehållet
Söndag 4 oktober 2020
19:30
UKK - Stora salen
  • Musik

Inställt: Molly Sandén

Konserten med Molly Sandén ställs in och biljetter återbetalas på begäran.

Nu har vi fått slutgiltigt besked om att höstens turné med Molly Sandén inte kommer att genomföras. Arrangören av turnén i Uppsala, Brink & Berger, har som tidigare meddelats försatts i konkurs.

Återköp sker på begäran
För att återlösa dina biljetter, kontakta Uppsala Konsert & Kongress eller Tickster för att ange den information som behövs för att göra ett återköp.

Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa@ukk.se
eller Tickster kundstjänst på 0771-47 70 70 senast 24 september för hjälp med återköp.
Observera att biljettkassan för närvarande är stängd och nås endast via telefon och mail. Se aktuella öppettider för telefon på www.ukk.se/ditt-besok/oppettider/

För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och telefonnummer när du mailar oss.

Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.

I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar kan ta något längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt.

Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.
ukk.se/covid-19hittar du svar på de vanligaste frågorna.

___________________________________________________________________________________________

Evenemangsinformation
Sveriges mest streamade kvinnliga artist. Hennes album har hyllats av både kritiker och fans. Efter två blixtsnabbt utsålda gig på Cirkus i Stockholm tar nu landets popdrottning sin personliga och intima föreställning ”MOLLY SANDÉN – STARK & SVAG & ALLTING DÄREMELLAN” till konserthus runtom i landet.

Tänker du på Molly Sandén tänker du säkert först och främst på rösten, som vid Lollapalooza-konserten i somras av Aftonbladet beskrevs i termer av ”fläckfri, tung av både styrka och smärta.” Att Molly utan problem grejar det pampiga och storslagna vet vi vid det är laget, samtidigt har idén om att få uppleva henne i ett mer sparsmakat sammanhang känts alltmer lockande. Och nu blir det verklighet. Att döma av trycket efter biljetter till de två föreställningarna på Cirkus i december är det många som har längtat. Det mesta talar för att det blir likadant med den stundande turnén som når arton svenska städer under mars och april.

”Det bästa kanske inte hänt än” heter en av hennes populäraste låtar tillika årets album. I fallet Molly Sandén kan det nog faktiskt vara så att det bästa inte har hänt än, för det som utspelar sig i konserthus och konserthallar till våren kan mycket väl visa sig bli höjdpunkten hittills för såväl henne som för fansen. ”MOLLY SANDÉN – STARK & SVAG & ALLTING DÄREMELLAN” är en unik specialföreställning där sångerskan med avstamp i de senaste två skivorna till viss del omdefinierar sig själv. Publiken kan förvänta sig avskalade versioner av hits som Sand, Rosa himmel och Det bästa kanske inte hänt än, allt med uppbackning från en ensemble bestående av David Larsson (vocoder, flygel, gitarr), Povel Olsson (slagverk) och Linnea Olsson (cello och bas).

Turnén avslutas på Uppsala Konsert & Kongress.

Datum & tid

4 oktober 2020 19:30

Längd
Cirka 2 timmar
Biljettpris

Ordinarie: 525 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
Brink & Berger
Medverkande
Molly Sandén, David Larsson - vocoder, flygel, gitarr, Povel Olsson - slagverk, Linnea Olsson - cello, bas

Information