Hoppa till huvudinnehållet
Måndag 9 april 2018
18:30
Sal D
  • Samtal

Pillerpodden under huden på Ulrik Munther

Siri och Emma från Pillerpodden i ett förtroligt samtal med Ulrik Munther.

I soffan på vår mysiga scen i restaurangen sitter Siri Strand och Emma Westas Rödin redo att möta en aktuell artist, speciellt inbjuden för detta tillfälle. Det blir intima, öppna och ärliga samtal om livet vid sidan av scenen, om drivkrafter, rädslor, drömmar och demoner. Denna gång möter vi Ulrik Munther.

– Vi spelar upp artistens låtar och favoritmusik samt pratar om allt från musik till hur vi kan prata bättre om svåra saker och hjälpa varandra, berättar Emma och Siri.

Pillerpodden är Uppsalas största podcast och vällyssnad över hela landet. Poddens uppskattade intervjuer har gett hopp och förståelse till tusentals människor. Emma och Siri har intervjuat namn som Stina Wollter, Cleo och Anitha Schulman, men också allt från privatpersoner till högt uppsatta politiker. Men Pillerpodden är också en liveföreteelse. Under flera kvällar i vår kan man besöka UKK och uppleva samtal som verkligen går under huden, artistporträtt i en öppen bejakande samtalsform.

Idag är podcasten en liten del av Pillerpoddens verksamhet, men samtidigt kärnan i allt deras arbete. Siri och Emma jobbar heltid med att förebygga psykisk ohälsa bland unga på många olika sätt, bland annat genom podden, men också via utbildning, opinionsbildning och social media.

Gäst: Ulrik Munther

Första nedslaget 2018 är låten Before som målar en bild av en artist som gjort en stor resa för att till slut landa stadigt på båda fötterna. Från Melodifestivalen till hyllat album med Jonas Gardell-texter, från barnstjärna till en Guldbaggenominerad skådespelarinsats.

Att Ulrik nu helt går sin egen väg har tagit sig flera uttryck, både musikaliskt och i form av flytten från Stockholm till Göteborg. Den inre resan har också resulterat i att han gått skilda vägar med alla tidigare samarbetspartners såsom managers och skivbolag för att istället göra allting själv, från att skriva och producera till att släppa musiken.

Before, som nått över 1 miljon streamningar, är ett statement över Ulrik 2018 och vi ser fram emot att få höra resultatet av hans fortsatta utveckling!

Fri entré.

Lyssna på tidigare gäster:

Eric Rapp
Albin Johnsén
Cleo – Nathalie Missaoui 
Blenda Kabondo

Datum & tid

9 april 2018 18:30

Längd
Ca 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Fri entré

Arrangör
Uppsala Konsert & Kongress
Medverkande
Ulrik Munther, Siri Strand, Emma Westas Rödin

Information