Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 10 februari 2018
19:30
UKK - Stora salen
  • Humor

Senaste nytt med Jesper Rönndahl

En rapp genomgång av det allra senaste inom allt ifrån dinosaurier till glutenallergi.

Sveriges roligaste infotainer är tillbaka våren 2018 med en visuell, tempofylld och härligt nördig show om sådant du nog har missat på sistone.

Vi får en rapp genomgång av det allra senaste inom allt ifrån dinosaurier och rymden till idioti och glutenallergi – sådant som Jesper tycker är intressant, men som aldrig kommer med i de vanliga nyheterna.

– Sen vi lade ner Institutet har jag gått och nästan kokat över med skämt om sånt som folk i allmänhet inte orkar ta reda på, men det där tar jag gladeligen på mig, säger Jesper.

Om Jesper Rönndahl:
Med de kultförklarade programmen Telefonsupporten, Pang Prego, Hej Domstol! och Institutet har Jesper i snart femton år varit indie-kidsens gunstling, men det var när han vann På spåret två år i rad som han slog igenom på bred front, och hans förra turnéer Hej framtiden och Bildbevis har setts av miljoner svenskar live, på SVT eller på Youtube. Han har sommarpratat, vunnit Stora radiopriserna för både Årets folkbildare och Årets underhållning och utnämndes till Årets manliga komiker 2015.

Datum & tid

10 februari 2018 19:30

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 375 kr  (inklusive serviceavgift)
Student: 315 kr  (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Restaurangen serverar en matig konsertbuffé innan evenemanget.
Arrangör
Allvarliga produktioner Sthlm AB
Medverkande
Jesper Rönndahl

Information