Hoppa till huvudinnehållet
Söndag 5 januari 2020
18:15
UKK - Restaurangen
  • Mat

Trettondagsmeny

En festligare Trettondagsafton med Trettondagsmenyn!

Efter konserten i Stora salen dirigeras vi in till UKK:s restaurang där en läcker trerättersmiddag serveras. För perfekt smaklig harmoni erbjuds också ett välkomponerat dryckespaket för den som så önskar.

Kvällens meny

Förrätt: Pocherade ostron med forellrom, vinaigrette på vinteräpple och frasig potatis
Varmrätt: Ankbröst med bordelaisesås och potatisterrin samt halloncoulis och rostade gulbetor
Dessert: Bananbavarois med spröda maränger, hallongelé och chokladkolasås

Kvällens vegetariska meny

Förrätt : Rökt blomkålssoppa med smak av vanilj samt rostade marconamandlar, svart tryffel och krispig potatis
Varmrätt: Krämigt ägg med inkokt vit sparris och potatisterrin samt smörsås smaksatt med Pernod
Dessert: Bananbavarois med spröda maränger, hallongelé och chokladkolasås

Dryckespaket

Dryckespaketet innehåller tre viner speciellt anpassade till kvällens meny – ett glas till förrätten, varmrätten respektive desserten.

Datum & tid

5 januari 2020 18:15

Längd
Cirka 2 timmar
Biljettpris

Trerättersmiddag med bordsservering: 565 kr
Dryckespaket med anpassade viner till maten: 245 kr

Förköp fram till fredag 20/12 här på hemsidan eller via UKK:s biljettkassa på tel. 018-7279000.

Övrigt
Vid frågor eller funderingar om menyn, kontakta hovmastare@ukk.se
Arrangör
Uppsala Konsert & Kongress

Information