Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 10 april 2021
13:00
UKK - Stora salen
  • Barn
  • Humor

Uppsala Magic & Comedy: Upp-Sala-Bim

Tobbe Trollkarl leder vårens mest magiska familjeföreställning. Rekommenderad ålder från 4 år.

Uppsala Magic & Comedy den 25 april 2020 flyttas till 10 april 2021

Regeringen har beslutat att följa Folkhälsomyndighetens rekommendation och stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer samt föreställningar som går in under rekommenderade riktlinjer.

Av den anledningen kommer samtliga evenemang under Uppsala Magic & Comedy den 25 april att flyttas till nästa år. Nytt datum är 10 april 2021. Tiderna kan komma att ändras.

De evenemang som flyttas är:
Magikurs för barn 11.00 & 14.30
Upp-Sala-Bim 13.00
Galashow 19.00

Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet!

Återköp
Kan du inte utnyttja biljetten det nya datumet? Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt sesenast 25 maj för hjälp med återköp. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och mobilnummer vid kontakt. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.

Information
Skulle informationen om föreställningen ändras kommer du att informeras via e-post och sms – håll därför utkik i inkorgen. Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.
ukk.se/covid-19hittar du svar på de vanligaste frågorna.
__________________________________________________________________________________________

Tobbe Trollkarl leder vårens mest magiska familjeföreställning. Med sig har han två internationella magiker; Fizz Wizz Pop från Nordirland och regerande världsmästaren i magi, Miguel Muñoz, från Spanien. Tillsammans med era barn eller barnbarn har ni möjlighet att förundras av internationell magi i världsklass – allt under ledning av en av Sveriges mest populära barnprogramledare.

Rekommenderad ålder från 4 år.

Arrangör: Uppsala Magic & Comedy

Datum & tid

10 april 2021 13:00

Längd
Cirka 45 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 165 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
Uppsala Magic & Comedy i samarbete med UKK
Medverkande
Tobbe Trollkarl, Fizz Wizz Pop, Miguel Muñoz

Information