Hoppa till huvudinnehållet
Uppsala Konsert & Kongress - hela huset
  • Dryck
  • Mat

Uppsala Vin & Deli 2020

Uppsala Vin & Deli 2020 flyttas till nytt datum 21-22 augusti. Behåll din biljett – den gäller även till det nya datumet! Biljettköpare informeras via e-post.

Uppsala Vin & Deli 27-28/3 flyttas till 21-22/8

Regeringen har beslutat att följa Folkhälsomyndighetens rekommendation och stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer. Av den anledningen kommer Uppsala Vin & Deli på Uppsala Konsert & Kongress att flyttas. Nytt datum är 21-22 augusti.
Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet! Har du köpt biljett till 27 mars är den giltig 21 augusti och har du biljett till 28 mars är den giltig till 22 augusti.

Arrangören Svenska Dryckesmässor meddelar: ”Det känns såklart jättetråkigt men vi förstår beslutet och även vi tycker att det är viktigt att vi gör vad vi kan för att undvika smittspridning. Vi hoppas att ni fortfarande vill uppleva det bästa av vin och delikatesser och att vi ses i augusti.”

Återköp
Har du inte möjlighet att utnyttja biljetten det nya datumet? Kontakta UKK på biljettkassa snabel-a ukk punkt sesenast 28 april för hjälp med återköp. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer, telefonnummer och e-postadress vid kontakt.
Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.

Provningar
Samtliga biljetter till vinprovningar kommer att återköpas. Detta sker automatiskt om du gjort köpet med kort via ukk.se, tickster.comeller uppsalavin.se Har du köpt dina biljetter över disk kommer du att bli kontaktad av oss för att återköpet ska kunna slutföras.

Information
Skulle informationen ändras kommer du att informeras via e-post – håll därför utkik i inkorgen. Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.
På ukk.se/covid-19 hittar du svar på de vanligaste frågorna.

___________________________________________________________________________________________

Succémässan är tillbaka, och fyller huset med viner och delikatesser!
Uppsalas stora vinmässa och delikatessmässa, Uppsala Vin & Deli, är en mötesplats för erfarna och oerfarna dryckeskännare som vill inspireras att lära känna nya smaker och fördjupa sina kunskaper om vin och dess historia och bakgrund.
På Uppsala Vin & Deli möter du utställare som erbjuder en mängd olika viner och delikatesser från hela världen, där också lokala smaker från Uppsala med omnejd givetvis finns att ta del av. Här finns också möjlighet att provsmaka delikatesser som ost, charkuterier och konfektyr. En upplevelse för dig själv eller att ge bort till någon
ÖPPETTIDER
Fredag 21 augusti kl. 14.00-20.00
Lördag 22 augusti kl. 12.00-19.00
Vi säljer biljetterna till Uppsalas stora vinmässa med olika entrétider. Det betyder att du behöver passera entrén under den köpta tiden, sedan är du självklart välkommen att stanna så länge du vill.
PRISER
220 kr. Priset inkluderar entré, serviceavgift, ett provningsglas för vin.
ÅLDERSGRÄNS
20 år, obligatorisk legitimationskontroll. Hantering av alkohol gör mässan olämplig för barn.
PROVNINGAR
Nu finns biljetter till årets provningar tillgängliga! Ett ypperligt tillfälle att med experthjälp fördjupa dig i dina favoritviner och förgylla ditt besök på Uppsala Vin & Deli. Årets mässa erbjuder intressanta provningar där både kunniga vinälskare och nybörjare i vinets värld har något att hämta. Läs mer om de respektive provningarna och köp biljetter nedan!
DRYCKESKUPONGER
100 kr, 200 kr, 300 kr. Du kan köpa dryckeshäften online i förväg, men det går också bra att köpa kuponger på plats inne på mässan.

KOM FÖRBEREDD TILL MÄSSAN
Förköp din entrébiljett och dina dryckeskuponger innan mässan, detta för att slippa stå i kö.

För mer information: www.uppsalavin.se

Välkommen!

Datum & tid

Från 21 augusti 2020 14:00 till 22 augusti 2020 19:00

Längd
Cirka 7 timmar
Biljettpris

Entré: 220 kr (inklusive serviceavgift och provningsglas för vin)

Studerande: 120 kr (inklusive serviceavgift och provningsglas för vin – gäller endast fredag). Medtag giltigt studentlegitimation för uppvisande vid entré.

Pensionär: 120 kr (inklusive serviceavgift och provningsglas för vin – gäller endast fredag). Gäller för personer 65+ eller med pensionärsintyg. Medtag legitimation/intyg för uppvisande vid entré.

Övrigt
Åldersgräns 20 år, obligatorisk legitimationskontroll. Hantering av alkohol gör mässan olämplig för barn - detta gäller även småbarn i vuxens sällskap.
Arrangör
Svenska Dryckesmässor i samarbete med Uppsala Konsert & Kongress

Information