Hoppa till huvudinnehållet
Fredag 26 mars 2021
14:00
Uppsala Konsert & Kongress - hela huset
  • Övrigt

Inställt: Uppsala Vin & Deli 2021

Uppsala Vin & Deli 26-27 mars 2021 ställs in.

UKK och Svenska Dryckesmässor ställer in Uppsala Vin & Deli 26-27 mars 2021 mot bakgrund av fortsatta restriktioner kring coronavirus/covid-19.

Coronaviruset har fått konsekvenser i en utsträckning som få kunnat föreställa sig. Vår förhoppning var länge att kunna arrangera Uppsala Vin & Deli 2021 som planerat, men utifrån rådande omständigheter samt Folkhälsomyndighetens rekommendationer har vi tagit beslutet att inte genomföra Uppsala Vin & Deli 2021. Ett tungt beslut att fatta – men hälsa och säkerhet för er besökare, våra utställare och medarbetare går före allt annat.

Nu laddar vi om inför Uppsala Vin & Deli 1-2 april 2022 och vi hoppas då åter kunna möta vinentusiaster och kunniga utställare på Uppsala Konsert & Kongress! Vi återkommer med information om biljetter, självklart kommer du som köpt biljett till årets mässa få förtur till nästa biljettsläpp

Återköp
Återköp av biljetter kommer att ske automatiskt för dig som köpt biljetterna via ukk.seeller Tickster med kort eller Swish. Har du däremot köpt biljetterna på plats via UKK:s biljettkassa, via internetbank eller faktura ber vi dig vänligen att ta kontakt med oss inom 30 dagar för att ange den information som behövs för att göra ett återköp. Detta gäller även dig som bytt bankuppgifter, swishnummer eller betalat hela eller en del av ditt köp med presentkort.

Kontakta UKK senast 20 februari på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt seför hjälp med återköp. Du ansvarar själv för att kontrollera att ditt återköp går igenom och du får din återbetalning enligt köpvillkoren.

Observera att biljettkassan för närvarande har stängt för besök och svarar endast per telefon och mejl. Se aktuella öppettider här www.ukk.se/ditt-besok/oppettider/. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och telefonnummer när du mejlar oss.

Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal. I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar tar längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning.

Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.

__________________________________________________________________________________________

Succémässan är tillbaka, och fyller huset med viner och delikatesser!
Uppsalas stora vinmässa och delikatessmässa, Uppsala Vin & Deli, är en mötesplats för erfarna och oerfarna dryckeskännare som vill inspireras att lära känna nya smaker och fördjupa sina kunskaper om vin och dess historia och bakgrund.
På Uppsala Vin & Deli möter du utställare som erbjuder en mängd olika viner och delikatesser från hela världen, där också lokala smaker från Uppsala med omnejd givetvis finns att ta del av. Här finns också möjlighet att provsmaka delikatesser som ost, charkuterier och konfektyr. En upplevelse för dig själv eller att ge bort till någon
ÖPPETTIDER
Fredag 26 mars kl. 14.00-20.00
Lördag 27 mars kl. 12.00-19.00
Vi säljer biljetterna till Uppsalas stora vinmässa med olika entrétider. Det betyder att du behöver passera entrén under den köpta tiden, sedan är du självklart välkommen att stanna så länge du vill.
PRISER
220 kr. Priset inkluderar entré, serviceavgift, ett provningsglas för vin.
ÅLDERSGRÄNS
20 år, obligatorisk legitimationskontroll. Hantering av alkohol gör mässan olämplig för barn.
PROVNINGAR
Släpps under våren 2021
DRYCKESKUPONGER
100 kr, 200 kr, 300 kr. Du kan köpa dryckeshäften online i förväg, men det går också bra att köpa kuponger på plats inne på mässan.

Datum & tid

Från 26 mars 2021 14:00 till 27 mars 2021 19:00

Längd
Cirka 7 timmar
Biljettpris

Entré: 220 kr (inklusive serviceavgift och provningsglas för vin)

Studerande: 120 kr (inklusive serviceavgift och provningsglas för vin – gäller endast fredag). Medtag giltigt studentlegitimation för uppvisande vid entré.

Pensionär: 120 kr (inklusive serviceavgift och provningsglas för vin – gäller endast fredag). Gäller för personer 65+ eller med pensionärsintyg. Medtag legitimation/intyg för uppvisande vid entré.

Övrigt
Åldersgräns 20 år, obligatorisk legitimationskontroll. Hantering av alkohol gör mässan olämplig för barn - detta gäller även småbarn i vuxens sällskap.
Arrangör
Svenska Dryckesmässor i samarbete med Uppsala Konsert & Kongress

Information