Hoppa till huvudinnehållet
Fredag 26 mars 2021
14:00
Uppsala Konsert & Kongress - hela huset
  • Övrigt

Uppsala Vin & Deli 2021

Uppsala Vin & Deli 2020 flyttas till nytt datum 26-27 mars 2021. Behåll din biljett – den gäller även till det nya datumet! Biljettköpare informeras via e-post.

UKK och Svenska Dryckesmässor har tagit beslutet att inte genomföra Vin & Deli 21-22 augusti 2020. I nuläget är vår bedömning att det inte kommer gå att genomföra ett evenemang med flera tusen besökare redan i augusti på ett ansvarsfullt och hållbart sätt.

Istället börjar vi nu planera för Vin & Deli 2021! Vi hoppas då åter kunna möta vinentusiaster, kunniga utställare och matglada gäster här på UKK! Vi ses 26-27 mars 2021.

Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet! Har du köpt biljett till 21 augusti är den giltig 26 mars, och har du biljett till 22 augusti är den giltig till 27 mars.

Återköp
Har du inte möjlighet att utnyttja biljetten det nya datumet? Kontakta UKK på biljettkassa snabel-a ukk punkt sesenast 22 september för hjälp med återköp. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer, telefonnummer och e-postadress vid kontakt.

Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.

Information
Skulle informationen ändras kommer du att informeras via e-post – håll därför utkik i inkorgen. Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.

ukk.se/covid-19hittar du svar på de vanligaste frågorna.

__________________________________________________________________________________________

Succémässan är tillbaka, och fyller huset med viner och delikatesser!
Uppsalas stora vinmässa och delikatessmässa, Uppsala Vin & Deli, är en mötesplats för erfarna och oerfarna dryckeskännare som vill inspireras att lära känna nya smaker och fördjupa sina kunskaper om vin och dess historia och bakgrund.
På Uppsala Vin & Deli möter du utställare som erbjuder en mängd olika viner och delikatesser från hela världen, där också lokala smaker från Uppsala med omnejd givetvis finns att ta del av. Här finns också möjlighet att provsmaka delikatesser som ost, charkuterier och konfektyr. En upplevelse för dig själv eller att ge bort till någon
ÖPPETTIDER
Fredag 26 mars kl. 14.00-20.00
Lördag 27 mars kl. 12.00-19.00
Vi säljer biljetterna till Uppsalas stora vinmässa med olika entrétider. Det betyder att du behöver passera entrén under den köpta tiden, sedan är du självklart välkommen att stanna så länge du vill.
PRISER
220 kr. Priset inkluderar entré, serviceavgift, ett provningsglas för vin.
ÅLDERSGRÄNS
20 år, obligatorisk legitimationskontroll. Hantering av alkohol gör mässan olämplig för barn.
PROVNINGAR
Släpps under våren 2021
DRYCKESKUPONGER
100 kr, 200 kr, 300 kr. Du kan köpa dryckeshäften online i förväg, men det går också bra att köpa kuponger på plats inne på mässan.

KOM FÖRBEREDD TILL MÄSSAN
Förköp din entrébiljett och dina dryckeskuponger innan mässan, detta för att slippa stå i kö.

För mer information: www.uppsalavin.se

Välkommen!

Datum & tid

Från 26 mars 2021 14:00 till 27 mars 2021 19:00

Längd
Cirka 7 timmar
Biljettpris

Entré: 220 kr (inklusive serviceavgift och provningsglas för vin)

Studerande: 120 kr (inklusive serviceavgift och provningsglas för vin – gäller endast fredag). Medtag giltigt studentlegitimation för uppvisande vid entré.

Pensionär: 120 kr (inklusive serviceavgift och provningsglas för vin – gäller endast fredag). Gäller för personer 65+ eller med pensionärsintyg. Medtag legitimation/intyg för uppvisande vid entré.

Övrigt
Åldersgräns 20 år, obligatorisk legitimationskontroll. Hantering av alkohol gör mässan olämplig för barn - detta gäller även småbarn i vuxens sällskap.
Arrangör
Svenska Dryckesmässor i samarbete med Uppsala Konsert & Kongress

Information