Hoppa till huvudinnehållet
Torsdag 21 december 2017
19:30
UKK - Stora salen
  • Musik

Weeping Willows – Christmas Time Has Come

Efterlängtad julturné.

I slutet av november är det dags för ett kärt återseende av Weeping Willows då de beger dig ut på julturné igen. Just nu befinner sig bandet i studion där de spelar in några nya jullåtar.

– Förra året pausade vi från våra omåttligt populära julturnéer. Sist vi var ute på julturné var det slutsålt. I år känner vi att vi har spelat ovanligt lite så det är på tiden att vi reser land och rike runt igen. Det blir en blandning av låtar från alla våra skivor men givetvis tonvikt vid ”Christmas Time Has Come”, och kanske lite nya jullåtar…, hälsar Weeping Willows.

Historien om Weeping Willows börjar redan 1994 då bandet bildades, men den första officiella singeln med namnet ”Broken Promise Land” kom först sommaren 1997. Några månader senare släpptes debutalbumet med samma namn, som blev en svensk popklassiker och har släppts i flera olika versioner och utgåvor sedan dess. I våras firades 20-jubileet med tre jubileumskonserter i Ericsson Globe tillsammans med Gävle Symfoniorkester under ledning av Christoffer Nobin. Under sommaren har bandet spelat på väl utvalda platser i Sverige.

Datum & tid

21 december 2017 19:30

Längd
Cirka 2 timmar
Biljettpris

Ordinarie: 630 kr  (inklusive serviceavgift)

Arrangör
Welcome Concerts och Blixten & Co
Medverkande
Weeping Willows

Information