Hoppa till huvudinnehållet

Servering vid evenemang

Bar och restaurang håller öppet i samband med de flesta evenemang. Välkommen in på ett glas eller någonting att äta innan det börjar på scen!

Barservering

Vår servering är öppen i samband med de flesta evenemang.  Vid Stora salen, Sal B och Sal C finns barer öppna för publik och besökare, både innan evenemanget startar och i pausen. Här finns tilltugg, smörgåsar, rött och vitt vin, öl, alkoholfri dryck, te/kaffe och bakverk. Baren öppnar normalt en timme innan evenemanget börjar och håller också öppet om det är paus i föreställningen.

Förboka gärna din förtäring till pausen i baren eller i restaurangen före evenemangets start, så förbereds din beställning och du behöver inte stå i kö i pausen. Förbeställd servering till paus hämtas i regel ut på plan 3 om inte annat anges.

Konsertbuffé före evenemanget – 245 kr

Restaurangen håller öppet i samband med kvällskonserter i Stora salen och serverar en matig buffé. Serveringen öppnar oftast cirka två timmar innan konserten börjar.

Konsertbuffén är fylld med varma och kalla små rätter från världens kök. Välj bland meze, tapas, antipasti, småvarmt, soppa, ostar och bröd.

Förköp gärna konsertbuffé i samband med att du köper konsertbiljetten. Du kan också förköpa buffén i biljettkassan på Uppsala Konsert & Kongress, eller på plats i restaurangen om det inte är fullbokat.

Uppsala Konsert & Kongress restaurang är Svanenmärkt. Prata med vår personal på plats om du har någon allergi och vill veta vad maten innehåller!

Varit där ett flertal gånger och ätit deras buffé före konsert. Buffén är toppen, allt hemlagat från grunden till och med smöret. Jag är kräsen på mat, men här smakar allt bra. Lite olika gång från gång.

(kundomdöme från Tripadvisor)

  • UKKs fasad i närbild

    Reception och biljettkassa

    Kundtjänst, biljetter och information. Du kan också köpa biljetter via ukk.se - dygnet runt, alla dagar.
    018 727 90 00