Hoppa till huvudinnehållet
Servering i Sal D. Foto: Mehdi Bagherzadeh.

Servering vid evenemang

Servering vid evenemang

Bar och restaurang håller öppet i samband med de flesta evenemang. Välkommen in på ett glas eller någonting att äta innan det börjar på scen!

Barservering

I samband med evenemang är våra serveringar öppna.  Vid Stora salen, Sal B och C finns barer öppna för publik och besökare, både innan evenemanget startar och i pausen. Här finns tilltugg, smörgåsar, rött och vitt vin, öl, alkoholfri dryck, te/kaffe och bakverk. Baren öppnar normalt en timme innan evenemanget börjar och håller öppet om det är paus.

Förboka gärna din förtäring till pausen i konsertbaren eller i restaurangen före konserten, så förbereds din beställning och du behöver inte stå i kö i pausen. Förbeställd pausservering serveras i regel på plan 3 om inte annat anges.

Konsertbuffé före evenemanget – 245 kr

Restaurangen håller öppet i samband med kvällskonserter i Stora salen och serverar en matig buffé. Serveringen öppnar oftast cirka två timmar innan konserten börjar.

Konsertbuffén är inspirerad av årstiden och fylld med varma och kalla små rätter från världens kök med en stor andel ekologiskt och närproducerat. Välj bland meze, tapas, antipasti, småvarmt, soppa, ostar och bröd.

Förköp gärna konsertbuffé i samband med att du köper konsertbiljetten. Du kan också förköpa buffén i biljettkassan på Uppsala Konsert & Kongress, eller på plats i restaurangen om det inte är fullbokat.

 

  • UKKs fasad i närbild

    Reception och biljettkassa

    Kundtjänst, biljetter och information. Du kan också köpa biljetter via ukk.se - dygnet runt, alla dagar.
    018 727 90 00