Hoppa till huvudinnehållet
Servering i Sal D. Foto: Mehdi Bagherzadeh.

Servering vid evenemang

Servering vid evenemang

Bar och restaurang håller öppet i samband med de flesta evenemang. Välkommen in på ett glas eller någonting att äta innan det börjar på scen!

Barservering

I samband med evenemang är våra serveringar öppna.  Vid Stora salen, Sal B och C finns barer öppna för publik och besökare, både innan evenemanget startar och i pausen. Här finns tilltugg, smörgåsar, rött och vitt vin, öl, alkoholfri dryck, te/kaffe och bakverk. Baren öppnar normalt en timme innan evenemanget börjar och håller öppet om det är paus.

Förboka gärna din förtäring till pausen i konsertbaren eller i restaurangen före konserten, så förbereds din beställning och du behöver inte stå i kö i pausen. Förbeställd pausservering serveras i regel på plan 3 om inte annat anges.

Buffé före evenemanget – 245 kr

Restaurangen håller öppet i samband med kvällskonserter i Stora salen och serverar en matig buffé. Serveringen öppnar oftast cirka två timmar innan konserten börjar.

Konsertbuffén är inspirerad av årstiden och fylld med varma och kalla små rätter från världens kök med en stor andel ekologiskt och närproducerat. Välj bland meze, tapas, antipasti, småvarmt, soppa, ostar och bröd.

Förköp gärna konsertbuffé i samband med att du köper konsertbiljetten. Du kan också förköpa buffén i biljettkassan på Uppsala Konsert & Kongress, eller på plats i restaurangen om det inte är fullbokat. I mån av plats så kan buffén också förbokas på telefon 018 727 90 60.

Middag med bordsservering

Passa på att äta kungligt när du besöker oss! På ett fåtal utvalda konserter serverar vi en trerätters middag med sittning från klockan 17.00. Förköp tillsammans med biljetten!

Trerätters konsertmiddag – 350 kr
Förrätt och varmrätt serveras i restaurangen före konserten. I pausen serveras kaffe och dessert på plan 6 mot Vaksala torg.

Meny:
Förrätt – Tartar på hjortytterfilé , torkade tranbär, saltrostade mandlar, samt dressing på picklad svamp och västerbottenost
Varmrätt – Smörstekt röding, mandelpotatispuré, regnbågslaxrom, sauterad svartkål samt rökt musselvelouté
Dessert – Vaniljpannacotta med grönt äpple

Middag med dryckespaket – 560 kr
Köp gärna till vårt dryckespaket, och försäkra dig om att få viner som är anpassade till maten! Ett glas till förrätt, ett glas till varmrätt med påfyllning.

Tvårättersalternativ – 285 kr
Hungrig, men inte på dessert? Du kan även beställa endast förrätt och varmrätt för 285 kr.

Tvårättersmeny med dryckespaket – 495 kr
Även tvårättersmenyn kan fås med anpassade viner. Ett glas till förrätt, ett glas till varmrätt med påfyllning.

Två- eller trerättersmiddag förköper du tillsammans med biljetten. I mån av plats kan middagen också bokas på telefon 018 727 90 60.