Hoppa till huvudinnehållet

Uppsala Vin & Deli 2024

Fredag 5 april 14.00 – 20.00
Lördag 6 april 12.00 – 19.00

Åldersgräns: 20 år
Inga barn tillåtna, gäller även spädbarn

Uppsalas populära vinmässa

Upplev världens smaker på Uppsala Vin & Deli. Här möter du utställare från stora som små vinhus, importörer och producenter av såväl drycker som delikatesser. Välkommen att inspireras hos fler än fyrtio utställare, med världens viner, smakrika delikatesser som ostar, charkuterier och annat som hör en vinupplevelse till.

Sätt guldkant på mässbesöket genom att delta på någon av de sittande vinprovningar. Under ledning av kunniga provningsledare får ni fördjupa era kunskaper i en lugn miljö, smaka på viner med spännande teman och vila fötterna en liten stund.

Inspiration och provningar

Du som besökare på Uppsalas vinmässa får chansen att utforska spännande nyheter, gamla klassiker och unika flaskor. Upptäck viner från stora välkända och nya mindre varumärken, ta del av historien och träffa människorna bakom dryckerna. Upplev magiska viner och delikatesser hos våra kunniga utställare och på mässans lärorika vinprovningar.

Äta

Passa på att sitta ned en stund och ät något gott.

Ostronbar

Pausbaren på plan 3 förvandlas under mässan till en Ostronbar där det serveras ostron med klassiska tillbehör tillsammans med Champagne och Cava.

Meny restaurangen

Högrevschili som serveras med örtsmetana och surdegsbröd  159kr
Croque monsieur med kalkon och lagrad ost, serveras med tomatsallad  145kr
Bruschetta med bakad fetaost och ruccola (går att få vegan)  145kr
Pommes frites med 2 sorters dipp (vegan)  75kr
Räksmörgås hel/halv  175kr/105kr

Bra att veta

Provsmaka viner

För att provsmaka alkohol på mässan betalar du med dryckeskuponger som säljs i häften. Förköp ditt dryckeshäfte online i biljettshopen eller på plats.

Entrétider

Biljetterna till Uppsalas stora vinmässa säljs med olika entrétider. Det betyder att du behöver passera entrén under den köpta tiden, sedan är du självklart välkommen att stanna så länge du vill.

Biljettpriser

Fredag: 240 kr (inklusive serviceavgift)
Lördag: 270 kr (inklusive serviceavgift)

Väskförbud

Tänk på att väskförbud gäller för Uppsala Vin & Deli 2024. Väskor större än 20×30 cm får inte tas med in i salarna. Lämna därför gärna väskor och ryggsäckar hemma om möjlighet finns.