Hoppa till huvudinnehållet

Här är det gott att vara!

God mat och dryck är ett givet tillbehör till både kulturupplevelser och viktiga möten! Hos oss är maten alltid något alldeles extra.

111 783 luncher…

I köket på Uppsala Konsert & Kongress är det sällan lugn och ro. Med över en halv miljon besökare varje år blir det många tallrikar att servera. Men trots det höga tempot tummar vi aldrig på kvalitén.

Vi har bestämt oss för att erbjuda en lyhörd matupplevelse. Alla gäster, sällskap och företag är olika. Några vill äta en rejäl trerättersmiddag för att sedan gå på konsert. Andra vill ha något lättare som gör att arbetet flyter på även efter måltiden. Och ytterligare några vill bli överraskade och inspirerade av mat de inte har smakat förut.

Maten från Uppsala Konsert & Kongress restaurang lagas alltid med säsongens bästa råvaror i åtanke. Vi serverar mat inspirerad av hela världen med självklar omtanke om vår miljö.

God mat är ett givet tillbehör till både kultur och möten!

I UKK:s hyllade restaurang serverar vi dagens lunch, fika och annat gott. På kvällarna öppnar vi våra barer och serverar konsertbuffé och middagar i samband med evenemang. Vårt kök ser till att  årets 60.000 mötesdeltagare får minnesvärda smakupplevelser i alla storlekar – från förmiddagskaffe med hälsosamma godsaker till flerrättersmiddagar med vita dukar och ädla drycker.

Hos oss är det helt enkelt gott att vara. Välkommen till smakerna på Uppsala Konsert & Kongress!