Hoppa till huvudinnehållet

Konferensmenyer

Uppsala Konsert & Kongress erbjuder ett brett utbud av menyer – för dagkonferenser, mässor, mingel och festliga middagar.

God mat och dryck är ett givet tillbehör till viktiga möten!  Hos oss är maten alltid något alldeles extra. Möjligheterna är stora att skapa lösningar efter dina behov och serveringen kan ske i alla lokaler i anläggningen. Vår ambition är att maten, drycken och servicen ska rama in dina upplevelser i huset och stärka helhetsintrycket för alla gäster.

Våra konferensmenyer uppdateras två gånger per år – här hittar du de menyer som är aktuella just nu.

Dagkonferenspaket

Meny dagkonferenspaket vår 2024 (pdf)
Meny dagkonferenspaket höst 2024 (pdf)

Konferenslunch

Lunchen tillagas av säsongens råvaror som så långt som möjligt är närproducerade och ekologiska. Vi använder också en mindre andel kött och ökar andelen vegetabilier.
Konferenslunchmeny vår 2024 (pdf)
Konferenslunchmeny höst 2024 (pdf)

Middag och fest

Middagsmenyn inspireras av säsongen där råvaran får komma till sin rätt. Serveras i våra flexibla lokaler, där du lätt kan sätta din egen prägel – fest, bankett, samling, trivsel. Sittande sällskap från 100 upp till 1000 personer (850 personer samtidigt i Sal D). Kombinera en, två- eller trerätters festmiddag som du kan inleda med fördrink i skybar med vy över Uppsala.
Middagsmeny vår 2024 (pdf)
Middagsmeny höst 2024 (pdf)

Mingel

Enkelt att planera och genomföra minglet samtidigt som det får en exklusiv prägel. Mingeltallriken kompletteras med matiga tillbehör från en buffé. Välj bland de olika temamenyerna med olika innehåll.
Mingeltallrik vår 2024 (pdf)
Mingeltallrik höst 2024 (pdf)

Smått och gott

Något lätt och lagom före, under eller efter mötet. Serveras i eller i anslutning till den lokal ni har mötet i eller varför inte i vår skybar.
Smått och gott vår 2024 (pdf)
Smått och gott höst 2024 (pdf)

Grab and go

En grab and go-meny finns för er som vill ha något enkelt att ta med eller ha till hands under mässan eller utställningen
Grab and go vår 2024 (pdf)
Grab and go höst 2024 (pdf)

Dryckesmeny för konferensen

På menyn finns lättdrycker, öl och vin. Ta hjälp av vår kunniga hovmästare med personal för att skapa ett perfekt anpassat dryckespaket till den mat ni har valt.
Dryckesmeny vår 2024 (pdf)
Dryckesmeny höst 2024 (pdf)

Julbord

Vi erbjuder våra konferens- och möteskunder exklusiva julbord under perioden 2-15 december 2024. Julbordsmenyn hittar du nedan, och all information om julbord hittar du på ukk.se/julbord.
Meny julbord 2024 (pdf)

Allergier och specialkost

Vi  gör vårt bästa för att tillgodose beställningar av vegetarisk kost, önskemål om specialkost på grund av allergier och/eller medicinska skäl. Vi har inte möjlighet att tillgodose önskemål om specialkost för olika dietmodeller.

Eftersom vi tillreder många olika måltider i vårt kök varje dag kan spår av nötter, gluten och laktos förekomma även i specialkost. Vi erbjuder inte halal eller kosher eftersom vi inte kan garantera att råvaror förvarats och hanterats på korrekt sätt.