Hoppa till huvudinnehållet

Restaurang

Med gröna, sköna råvaror i fokus och massor av matglädje gör vi vårt yttersta för att servera mat som är vällagad, vacker och – framförallt – riktigt, riktigt god.

I vårt kök drivs vi av nyfikenhet, kreativitet och kunskap. Vi inspireras av spännande smaker från när och fjärran. Hos oss erbjuder vi luncher med klassisk husmanskost lagad på riktigt och från grunden – ibland med en överraskande twist. Till våra konferensgäster skräddarsyr vi menyer efter årstid och tillfälle

I vårt kök värnar vi om klimatet och arbetar dagligen för att minska matsvinn och välja hållbara råvaror.

Veckans luncher

Restaurangen håller öppet för lunch och fika måndag till fredag. Hit kan du komma för att äta gott, ta en kaffe eller bara sitta ner en stund. Vi bjuder på trådlöst nätverk, gott om plats för jobbmöten och barnvagnar. Under den varma årstiden har vi dessutom en stor uteservering mot solsidan. Aktuell meny hittar du nedan.

Servering vid evenemang

Kombinera din konsertupplevelse med en god middag i vår restaurang eller ett glas i någon av våra barer! Serveringen håller öppet i samband med många av våra evenemang. Läs mer och boka bord via länken!

Välkommen till smakerna på UKK!

Mer om maten på UKK