Hoppa till huvudinnehållet
Servering i Sal D. Foto: Mehdi Bagherzadeh.

Smakrik mat för alla tillfällen

God mat och dryck är ett givet tillbehör till viktiga möten!  Hos oss är maten alltid något alldeles extra.

Möjligheterna är stora att skapa lösningar efter dina behov och serveringen kan ske i alla lokaler i anläggningen. Vår ambition är att maten, drycken och servicen ska rama in dina upplevelser i huset och stärka helhetsintrycket för alla gäster.

Dagkonferenspaket

Meny dagkonferenspaket okt 2021-feb 2022 (pdf)

Konferenslunch

Lunchen tillagas av säsongens råvaror som så långt som möjligt är närproducerade och ekologiska. Vi använder också en mindre andel kött och ökar andelen vegetabilier.
Meny konferenslunchmeny okt 2021-feb 2022 (pdf)

Middag och fest

Middagsmenyerna inspireras av säsongen där råvaran får komma till sin rätt. Serveras i våra flexibla lokaler, där du lätt kan sätta din egen prägel – fest, bankett, samling, trivsel. Sittande sällskap från 40 upp till 1000 personer (850 personer samtidigt i Sal D). Kombinera en, två- eller trerätters festmiddag som du kan inleda med fördrink i skybar med vy över Uppsala.
Middagsmeny okt 2021-feb 2022 (pdf)
Festmeny okt 2021-feb 2022 (pdf)

Mingel

Enkelt att planera och genomföra minglet samtidigt som det får en exklusiv prägel. Mingeltallriken kompletteras med matiga tillbehör från en buffé. Välj bland de olika temamenyerna med olika innehåll.
Delikatesstallrik okt 2021-feb 2022 (pdf)
Lunchtallrik okt 2021-feb 2022 (pdf)

Frukostmöte

Tidigt, effektivt och trevligt! Upptäck fördelarna med frukostmöten. Till de tidiga mötena dukar vi upp en härlig frukost och har lokalkapacitet för olika stora sällskap.
Frukostmeny okt 2021-feb 2022 (pdf)

Smått och gott

Något lätt och lagom före, under eller efter mötet. Serveras i eller i anslutning till den lokal ni har mötet i eller varför inte i vår skybar.
Smått och gott okt 2021-feb 2022 (pdf)

Grab and go

En grab and go-meny finns för er som vill ha något enkelt att ta med eller ha till hands under mässan eller utställningen
Grab and go okt 2021-sept 2022 (pdf)

Dryckesmeny för konferensen

På menyn finns lättdrycker, öl och vin. Ta hjälp av vår kunniga hovmästare med personal för att skapa ett perfekt anpassat dryckespaket till den mat ni har valt.
Dryckesmeny okt 2021-feb 2022 (pdf)

Allergier och specialkost

Allergier och specialkost

Vi  gör vårt bästa för att tillgodose beställningar av vegetarisk kost, önskemål om specialkost på grund av allergier och/eller medicinska skäl. Vi har inte möjlighet att tillgodose önskemål om specialkost för olika dietmodeller.

Eftersom vi tillreder många olika måltider i vårt kök varje dag kan spår av nötter, gluten och laktos förekomma även i specialkost. Vi erbjuder inte halal eller kosher eftersom vi inte kan garantera att råvaror förvarats och hanterats på korrekt sätt.

Perfekta lokaler för din galamiddag eller fest