Hoppa till huvudinnehållet

Lediga tjänster

En dynamisk och händelserik arbetsplats! Här publicerar vi platsannonser när vi söker personal.

Sedan invigningen 2007 har Uppsala Konsert & Kongress blivit en av nordens mest omtalade, uppskattade och framgångsrika mötesplatser för kultur och näringsliv. UKK är ett levande allkonst- och möteshus, beläget mitt i en snabbt växande storstad där kreativitet, kultur och inspiration, forskning och företagande frodas.

UKK har två verksamhetsben: kultur och möten. Utöver det finns restaurangen som servar båda verksamheterna. Här jobbar cirka 60 tillsvidareanställda och 200 timanställda och företaget har en omsättning på cirka 90 miljoner kronor (2016). 2016 hade huset 533 500 besökare.

Som tillsvidareanställd på UKK får du friskvårdsbidrag och tillgång till personalbiljetter till evenemang i huset. Hos oss finns fackklubbar, stödgrupp, arbetsmiljökommitté och friskvårdssgrupp. Vi prioriterar kompetensutveckling och hållbarhetsfrågor. Som anställd är du delaktig i verksamhetens utveckling. Vi jobbar kostnads- och resurseffektivt, flexibelt och transparent i en organisation som drivs av kreativa idéer, smarta lösningar och stort engagemang. Vi kallar det #UKKsmart!  Men viktigast av allt: Uppsala Konsert & Kongress är en plats där alla är välkomna. Lika välkomna.

Jobb att söka

 • Kören Afro, foto Palli Kristmundsson

  Jobb för en erfaren löneadministratör/ekonomiassistent!

  Vill du jobba med ekonomi i en dynamisk organisation? Vi söker dig brinner för siffror, är noggrann och effektiv. Du är drivande, självständig, strukturerad och ansvarskännande.
 • Ledigt jobb: Restaurant Manager

  Uppsala Konsert & Kongress söker en restaurant manager till vårt härliga team! Vi söker dig som vill jobba med service, ledarskap och utveckling. Som är drivande, självständig, strukturerad och ansvarskännande. [...]
 • Servering vid bord

  Servispersonal – extra

  Vi söker trevlig servispersonal som kan arbeta extra vid behov!